HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

"Feka csávó"

Szexofon 2010.08.25. 06:54

"A férfi zuhanyozóban óhatatlanul megütközést kelt egy fekete pasi szerszáma. A többiek egyszerűen nem bírják nem észrevenni az extra méretét, így végül a fekete srác is kezdi kínosan érezni magát, míg végül kifakad:

- Mi van, mit néznek?! talán maguknak nem szokott összemenni a hideg víztől????"

Az ilyen és ehhez hasonló történetek, viccek, legendák táplálják azt a hitet, hogy a néger férfiak kiemelkedő adottságokkal rendelkeznek szerszám-méretben.

Egyik barátnőnk - élete egy bizonyos időszakában - kifejezetten bukott a fekete pasikra. Hogy ez a méret miatt volt, vagy más okból, azt nem tudni. Volt is egy barátja - félévig, pár hónapig - nevezzük Johnnak. A csaj végül elhagyta, mert (méret ide, vagy oda) John egyszerűen nem tudott ....khmmmm..... nyalni. Egy ideig tanítgatta, oktatta ("John! a pina nem fagyi!") a srác képtelen volt ezt a tudást elsajátítani. Dobta.

Más esetben ugyanez a csaj, bejutott egy fekete zenekar énekesének szobájába, hogy az estét együtt töltsék. Amikor a zenész levette a ruháját, a leányzó visítva bebújt az ágy alá félelmében (!) Később valahogy megoldották a dolgot, de csak nagyon óvatosan. A srác egy törölközőt tekert a farka tövére, hogy az nehogy túlságosan felcsússzon és megsebezze a belső részeit. Hát így...

E sztorik kapcsán fordultam a Kedveshez, vajon életének tombolós korszakában volt-e dolga néger fiúval?

- Majdnem - hangzott a válasz.

Egyszer valahol összejött egy fekete fiúval. Nagyon jól kijöttek egymással, szimpatizáltak, aztán lassan-lassan, az éjszaka folyamán eljutottak az ágyig. Valahol a vetkőzés alatt egyszercsak a Kedves meghátrált.

Nagyon-nagyon elnézést kérve, de visszavonult. Olyan erős testszaga volt a srácnak, amit Ő nem bírt. Ebben nincs semmi rasszizmus. Minden embernek, nekünk is megvannak az illataink. Az övék azonban annyira más, jellegzetes, amit a Kedves nem tudott hova tenni. Maradtak barátok. Szex nem volt. Szégyellte magát, amiért cserben hagyta a srácot....

Saját bevallása szerint egyébként a méret nem lényeg. A legkisebb adottságú pasija az életében volt az egyik legjobb szerető...

Ps. Apropó! Azt tudtátok-e, hogy az ázsiai férfiaknak statisztikailag bizonyítottan kisebb a micsodájuk? Hogy honnan lehet ezt tudni? Az óvszergyártók (méretek szerinti) eladási statisztikáiból.

Címkék: megtörtént eset

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr912230318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.08.28. 00:23:09

Huszonéves éveim elején én is buktam a fekete pasikra. Valahogy a szexuálisan izgatónak találtam a bőrük színét, a húsos szájukat és elképzeltem nagy szerszámukat. Néhány SOTE bulin volt egy fekete fiús társaság akikkel sokat táncoltunk. Elvarázsolt a jó ütemérzékük, de valahogy inkább olyan maki majmosan táncoltak, tehát semmiképpen sem nevezném mácsónak.
Aztán egyszer egy plazaban mászkáltam, amikor az egyik ruhaüzletben két gyönyörű testalkatú fekete férfi válogatott a férfi ruhák között. Abszolút az én izlesem szerint valóak voltak. Nyammi! Elsuhantam mellettük és hallottam, hogy amerikaiak. Az eladónö nem igazán beszélt nyelveket, ezért a vásárlási szándékukat nehéz volt megvalósítani a kommunikációs gát miatt. Egyszercsak az egyik pasi leszólított, hogy beszélek-e angolul és segitsek nekik tolmácsolni.
Nem kellett kétszer szólniuk, szivesen beszálltam a csevegésbe. Segítettem öltönyt választani, inget és nyakkendőt is hozzá. Mgvártam amíg felpróbálták a göncöket és addig dumáltunk. A szebbik arcú férfi felkötötte a nyakkendőt, közben hátul feltürödve maradt az ing gallérja. Odaléptem hozzá, hogy megigazítom. És ott megcsapott, az a másik szag! Semmiképpen sem illat, annyira más testszaga volt, hogy számomra az nem is emberi. (inkább az oroszlán szagára hasonlított- máig érzem az orromban). Illedelmesen hátraléptem, elköszöntem tőlük és soha-soha többé nem fantáziáltam fekete fiúkról.

szocmunkas · http://www.szocialismunkas.freeblog.hu 2010.08.28. 23:43:39

"Saját bevallása szerint egyébként a méret nem lényeg. A legkisebb adottságú pasija az életében volt az egyik legjobb szerető..." - ez most Rólad szól? ;)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.08.30. 11:52:10

@barracud4: Köszi!
Ez posztnak is beillett volna :-)
Írásoddal szinte pontosan azokat az érzéseket adtad vissza, amiket a Kedves mondott el.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.08.30. 11:52:47

@szocmunkas: :-)))
Csak nem gondolod, hogy nem az volt rögtön az első kérdésem, hogy vajon rám céloz-e?? :-D
süti beállítások módosítása