HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Szenvedély

Szexofon 2009.11.05. 20:00

 

 

 

Mi ugrik be erről a képről?! A szenvedély. Nem agyonsminkelt, kifestett, magassarkú csótánytaposóban hangosan vonagló műcicák, akik ránézéstől hangosan és hamisan nyögnek, miközben üvölt róluk, hogy a fejükben az jár, vajon odaérnek-e időben a szoliba. Az olyan húspiac. Ezzel szemben ez a kép...

Olyan reális. Életszerű hatása van. Bár biztos beállított kép, szereplői mégsem profi modellek, hanem olyan érzeted van, hogy bármelyikük, bármikor, decens kinézettel akár holnap szembejöhet az utcán, kiszolgál a bárpultnál, vagy melletted kávézik a presszóban. Hétköznapiak, de szépek!

A szemben ülő lány tekintete igéző. Szinte hallani az izgalomtól felhevült hangulatban a csendes szisszenést, a zihálását. Olyannak képzelem ezt a két lányt, mint akik óvatosan, szégyellősen kezdve, lassan közeledtek egymáshoz. Először, amikor megismerkedtek, magukról sem gondolták, hogy... Aztán fokozatosan bomlottak le a társadalmi gátak, gátlások, míg végül feltárulkoztak önmaguknak és a másiknak. Kívánják egymás testét.

Tekintetükben, testtartásukban benne van a frissen ledobott összes kétely és gátlás felszabadultsága, a beteljesülés előtti utolsó pillanat kitörni készülő, féktelen szenvedélye. Nézzétek meg mélyebben azt a tekintetet! Most végre megtörténik! Átadom magam a vágyaimnak, amit előtte és magam előtt is oly sokáig titkoltam. Ez van az arcára írva. Ez a két lány, pillanatokon belül, most tombolva és kéjben úszva egymásnak fog esni. Végre!

Évekkel ezelőtt, amikor még előző kapcsolatom, régen folytogató és gyomorszorító béklyóiból éppen, hogy kiszabadultam, új (mostani) kedvesemmel végre csatlakozhattam egy rendszeres baráti összejövetelükhöz, amit évente megrendeztek valahol a Nyírség egy eldugott, kibérelt, piciny kastélyszállójában.

Mélyen benn az éjszaka közepén, sok ital hatására régen feloldódott mindenkiben a gátlás. Sok - számomra még új - titok volt ezekben az emberekben. Ezek ott lassan megnyílni kezdtek. Nem nekem, csak úgy véletlenül. Két lány, a kanapéra állva - nem az asztalon :-) - elkezdett egymással erotikus táncot lejteni. Nem volt semmi, csak ártatlan évődés a társaság színe előtt. Buli. Poén. Ennyi.

Ekkor hajolt hozzám a csajom és elmondta, hogy ezt a lány-lány dolgot kipróbálta, de neki nem jött be. Rögtön felszaladt a pulzusom és - bármennyire bódult voltam - faggatni kezdtem, meséljen el minél több részletet, kivel mikor és hogyan történt a dolog.

Nevezzük itt Enikőnek azt a lányt, aki később még számos sztorimban visszatérő szereplő lesz. A csajom legjobb és legrégebbi barátnője. Szinte kamaszkoruk óta ismerik egymást és elválaszthatatlanok. "Karmikus kapcsolat" mondanák magukról. Teljesen mások, mégis. Naponta beszélnek egymással, mindent megosztanak. De ezt nem amolyan nőcisen.

Enikő meglehetősen vad és hektikus kapcsolatban él. Élete tele van ilyenekkel. Egyszer, amikor a párom kiment hozzájuk vidékre egy hétvégére egyedül (velem volt már, de nem publikusan - ez is egy hosszú történet) hármasban beboroztak, iddogáltak késő éjszakáig. Hármasban. Ami azt jelenti, hogy a háziak, Enikő az élettársa és az én csajom, majd elmentek lefeküdni. A párom hátra, a neki előkészített vendégszobába.

Mikor mindenki elaludt, Enikő csendben kikelt az ágyból, hátrament "Csillához" (mostantól így fogom nevezni kedvesemet) és betámadta. Igen. Szexuálisan. Ha Enikő iszik, mindig rájön a mellem fogdosása - mondta Csilla utóbb rendszeresen. Ott és akkor azonban, az éjszaka titkos sötétjében a két lány egymásé lett.

Elfuló izgalommal kérdeztem: - és milyen volt?!

Azt mondta, olyan mintha feladatot teljesítene. Teljesen mechanikus. Egy idő után pózt cseréltek és megcsinálta Enikőt.

Feladatot teljesítene. Ezt a fordulatot nem is sokkal később egy futó egyetemi szerelmemtől hallottam ismét. Bevallotta, kettesben egy barátnőjével, közös unicumozás és cirógatás után végül eljutottak a szex kipróbálásáig. Ugyanezt érezte, ugyanezt mondta Ő is. Azonos kifejezést találtak érzéseikre.

Akkor engem ez nem lelombozott, hanem rettentően feltüzelt. Emlékszem, hetekig tombolt bennem a szexuális energia, pusztán a tudattól, hogy új csajom ilyesmire képes!

Később, jóval később, hallottam Enikőtől a másik változatot is. Szó nem volt arról, hogy Csilla passzívan átszeretkezte volna vele azt a titkos éjszakai légyottot. Nagyonis élvezte. Nagyonis szenvedélyes volt. Egész más józanul és nappal, mint éjszaka a gátlást oldó ital és véletlenszerű pillanat varázsa alatt. Mást gondol, máshogy emlékezik és mást mond. Ezt azóta megtanultam. Sőt!

Meg is tapasztaltam! Nagyjából két évvel később, amikor saját szememmel láttam egymásba fonódni ágyunkban gyönyörű testeiket ismét. De az már egy másik sztori. Megtörtént. Majd megírom.

 

 

 

Címkék: leszbi megtörtént eset

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr251502136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása