HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Ujjazás

Szexofon 2009.11.09. 07:47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Az élvezetes ujjazásban örömet szerezni nekünk, nőknek a világ egyik legjobb dolga, ahogyan a szopás is. Mindkettő célja a csúcsra jutás, akár önző módon, akár a partnerünk élvezetére, hogy a szeretett, vágyott személyt olyan élményben részesítése, amit a pillanatnyi helyzet vagy egyéb dogok nem tesznek lehetővé, bár nem kizárt az önmagáért való élvezetnyújtás igénye sem.
A jó ujjazás feltétele tehát az adni akarás. Amikor a partner alárendeli magát az igényeinknek. Szolgálat.
Ennyit a lelki rákészülésről és feltételekről.

Technikai feltétele a hangulatba hozás. Száraz puncit ujjazni inkább kínzás, mint élvezet.
Ha a kedves benyúl a bugyiba és érzi a kívánás jelét, a nedvesedést, akkor a "feltételek" adottak, innentől kezdve az ujjazás kimenetele tőle függ.
Nincs szabály, de ha van benne némi érzék, a hüvelybe egyből betolni a kezet, otrombaság. Bármennyire is nedves, a hüvely még nem kész a befogadásra.
Némi "kenet" vétel a hüvely bejáratából, azt két ujjal a nagyajkakon végighúzni úgy, hogy a punci teljes egészében síkos és érzékeny legyen.
A nedvesedés fokozódására az ujjak végigfuttatása a punci teljes felületén, elsősorban a kisajkakon és a csiklón. Akaratlanul is jelezzük, a punci mely részei a legfogékonyabbak pillanatnyilag arra, hogy csúcsra jussunk.
A csiklónál való felsóhajtás, nem jár már messze a valóságtól.
A csikló izgatása lehetséges hosszanti, körkörös, vagy ún. rezegtető technikával. Kinek mi jön be. Ha az érzelmi kapcsolat megfelelő és az érzelmi kötődés lehetővé teszi, meg lehet mondani, akkor épp melyik fajta masszírozás jobb.
A hüvelybehatolás (az ujjazás) ezt követően jöhet szóba.
Először célszerű egy ujjal kísérletezni, behajlított ujjal megkeresni a G pontot. Kicsi kétujjbegynyi kitüremkedés a hüvely boltozatán. Majd további ujjakkal próbálkozni, kinek mi az ingerküszöbe.

De hogy ne legyen személytelen, én ilyenkor kedvesem vállára hajtom fejem, lélegzetem elmélyül és könnyek közt úszva élvezek. A hangulat megteremtése legalább oly fontos, mint a technika.
Jó ujjazást mindenkinek! :)
"

Moravia Lánya

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr661510806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.09.06. 13:08:33

A lényeg az adni akarás!
Azt hiszem, ha a férfi a nő lelkével szexel, akkor tudja igazán kielégíteni. Amíg csak a testét látja, addig kényszerű tudjukleminélhamarabbhogyaztánjólleszophasson esete áll fenn, vagy a lássukmittudakicsikejólmegdugjuk-é.
Szóval szimpla dugás esetén nem lesz odaadó az ujjazás, mert nincs benne a nő tisztelete. Szerintem.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.07. 14:27:50

@Enchantée: Kap is a pasi.
Látványt, élvezetet.. felejthetetlen képeket amik a szemébe égnek

nyamnyamm

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.09.07. 14:44:38

@Szexofon: Akkor mondd meg, miért nem akaródzik sok pasinak ezzel foglalkozni? Miért csak kényszerből, csak, hogy le legyen tudva? Miért??? Nem tudom, mit szólnának, ha egyszer én is csak úgy tessék-lássék szopiznék, és hébe-hóba, minden 10-20 együttlét után. Azt hiszem, lenne felháborodás!!!!!!

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.07. 14:57:32

@Enchantée: Erre a kérdésre ÉN egyszerűen nem tudok válaszolni... :-/

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.09.07. 15:06:46

@Szexofon: Költői kérdés volt.... És értelmetlen is...
süti beállítások módosítása