HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Meztelen napozás

Szexofon 2009.11.24. 07:15

 

Nem szeretem a bikinifoltokat. Beismerem, ebben akarnok vagyok. Nem tudom miért, de kiábrándító és lelombozó számomra a fehér háromszögek látványa Kedvesem testén.

Ezért aztán valahányszor eljön a nyár, szinte ellentmondást nem tűrően úgy alakítom a dolgokat, hogy - amikor csak lehet - meztelenül napozzon. Mostanra elfogadta. Ettől még nem járunk nudista strandra (nem azért mert szégyenlős. Ő másokra nem kíváncsi), de a célnak kiválóan megfelel a minden komfortot kielégítő hétvégi ház, nagy kerttel, gyönyörű panorámával. Elszigetelten, beláthatatlanul a külvilágtól.

Amikor ott vagyunk - márpedig ha lehet, akkor rögtön odamegyünk - a fürdőruha, és általában minden ruhanemű a táskákban, a szekrényben marad. Képesek vagyunk egész napokat anyaszült meztelenül eltölteni kettesben. Ott a terasz, a medence a kertben, szikrázó napsütés, nyugágyak és selymes zöld fű. Felszabadító érzés ruhátlanul lenni. Szinte kényszergúnya valamit magunkra húznunk, ha a szükség (vásárlás, látogató) mégis úgy hozza.

És persze kár volna tagadni, ott lappang a szituban a fesztelen bujaság, a kitárulkozás életed párja előtt. Bármikor szemügyre veheted, bármikor odanyúlhatsz, megsímogatod, legelteted a szemed rajta és élvezed, hogy Ő is ugyanezt teszi.

Egy ideig tartottam tőle, figyeltem magam, hogy nem unom-e meg a teste látványát. Nem válik megszokássá, hogy bárhol és bármikor. Eltűnik-e az izgalom, ahogy kibontom, kicsomagolom a Kedvest, felhevülve, kívánva intim tájait. NEM!

Ha lehet, még izgatóbb így. Úszni egyet, rápaskolni a fenekére, megmarkolni a mellét olvasás, főzés közben vagy éppen csak elhaladva mellette. Nem szűnik, nem változik ez már évek óta.

A fehér bikinivonalak fölött aratott győzelmem már véglegesnek tűnik. Sőt! Ha olyan barátaink látogatnak meg, komfortos remete-magányunkban, akik előtt -hadd mondjam így - nincs titkolnivalónk, teljesen természetes, hogy a lányok (najó! csak -) monokiniben flangálnak egész nap.

Van is erről fotóm, de még meg kell kicsit dolgoznom, hogy a szereplők névtelenségét/arctalanságát fenntartsam. Lassan úgyis ideje, hogy saját fotókkal színesítsem a palettát. De az már egy másik poszt.

Címkék: nyár nyilvános helyen megtörtént eset

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr161539510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása