HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Soma

Szexofon 2010.02.02. 07:16

Tavaly nyáron történt. Nálunk a reggeli rutin része, hogy kétszer mustrálom meg a csajom. Egyszer még meztelenül, amikor a fürdőből felmegy a hálóba felöltözni. Ezt soha ki nem hagynám, hogy legeltessem a szemem a testén. Ha jobb napom van és még nem bootolok az álmosságból, egy kis simi, csók, vagy fenék/cici markolászással vidáman indul a nap. A második amikor már felöltözve indulásra kész, vizuális scannert végigfuttatok rajta, mennyire lesz aznap jócsajosan öltözve.

Megjegyzést csak kifejezett kérésre teszek, vagy ha olyan összeállításban van, amitől az ember  azonnal visszarángatná az ágyba egy kiadós szerelmeskedésre elismerően csettint.

Ez pont egy ilyen napon történt. A Kedves átlagon felüli jócsajsági indexxel vágott neki a napnak. Este meséli is, hogy a Baross utcában ment a körút felé, minden férfi meg-megfordul utána (rájöttem, hogy ezt a nők mindig tudják, a hátsó szemükkel látják, vagymi) és ekkor jött vele szembe Soma.

Mamagésával és világával én csak véletlenszerűen futok össze itt-ott, túlzás volna azt állítani, hogy nyomon követem a tevékenységét. Hol a rádióban hallom, hol a csatornapöcögtetés közben akad meg rajta a szemem, máskor pedig valamilyen váróban kitett csilli-villi újság címlapjáról, belső oldaláról néz vissza rám. Ja és igen! A neten nem kevésbé ritkán kattintok olyan cikkre, ahol Ő ír és beszél, mit mondjak, általában nem valami prűden és nincs is ezzel baj. Bár ebből nem tudom mennyi az imidzs, image, imázs és mennyi a személyiség. Nem is fontos!

Szóval jön szembe "a Soma" - így a Kedves és azt mondja, hogy szinte kinézte őt a (fehér, testhez simuló, nyári-) nadrágjából. A Kedves mosolygott csak magában, azt mondja régen volt már (és akkor is férfi), hogy valaki ennyire levetkőztette a szemével. Úgy érezte, Soma tekintete szinte már a tangájában turkál...

De azért jól esett neki.

Címkék: megtörtént eset

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr481703814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása