HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Autóban. Megpróbáljuk megint

Szexofon 2010.02.08. 07:03

Röhejbe fúlott első autós-szexes kísérletünk után, egyszer aztán megint eljött az alkalom, hogy a kocsiban éljük ki csillapíthatatlan vágyainkat egymás iránt.

A helyszínre pontosan emlékszem. Forró nyári éjszakán felhajtottunk a Normafához. Ott továbbmentünk a Konkoly-Thege felé és ahol a busz megáll, majd megfordul, továbbhajtottunk az erdőbe. Hosszú, elhagyatott és igen rossz állapotú betonút volt akkoriban (lehet, hogy ma sem különb), amely a Budaörs feletti völgybe vezet, nyugatra pedig Farkashegy fölé emelkedik a kilátója. De nem mentünk el odáig!

 

 

Félúton, benn a sötét erdőben félreálltunk egy kitérőnél, melyet csak az vesz észre, akinek erre van dolga. Még ha bárkinek is éppen ebben a lehetetlen időben van erre járhatnékja, elmegy mellettünk, mert a bokrok takarják a főútvonaltól. A lehajtó, amelynél megálltunk az erdőbe vezet.

Óvatos szenvedéllyel fejtjük le egymásról a könnyed nyári ruhát. Nincs rajtam alsó és rajta sincs bugyi, csupán egyetlen spagettipántos nyári ruci, amiből könnyen, akár egyetlen mozdulattal is ki lehet bújni. Tapasztalt körültekintéssel olvadnak egymásba a testeink. Nem megyünk a hátsó ülésre, ért már minket kellemetlen meglepetés. Még akkor is ha téves riasztásnak bizonyult.

A lány az ölembe térdel, vezetőülés a lehető legtávolabbra hátrahúzva. Átfogom a derekát, mellei pont a szám magasságában kínálják magukat, nem is kell várniuk sokat ajkam kényeztetésére. Engem sem nagyon bíztatni, férfiasságom meredezve várja, hogy eljöjjön a pillanat....

Ő csókolózás után megemelkedik, finoman a háta mögé nyúl, megragadja dárdámat és szilajon tartva lassan, kéjesen beleül. Egy apró, szinte hallhatatlan sóhaj szakad fel a szájából. Átszellemülten és fokozatos rugózással enged egyre beljebb magába, míg végül teljesen beléhatolok.

Ilyenkor nincs idő. Eltűnik a külvilág. Nem tudom meddig szeretkeztünk ott a csajommal rajtam lovagolva, de még volt hátra a beteljesülésig, amikor - és ezúttal semmi kétség - valóban megzavarták - ismét! - együttlétünket. Az elhagyott letérőn, az erdészeti útról, pont szemben, traktorzúgás és rövidesen két fényszóró jelenik meg. Éppenfelénk jön!

A koreográfia ismert az előző részből. Gyors kapkodás, gyújtás, gáz, lámpa fel és tolatás.

Alig látok valamit. Mi ez a köd?! - kérdem kétségbeesetten, miközben attól rettegek, hogy menekülésünk egy fánál, vagy az árokban ér véget.

A pánik első hullámai épp, hogy eltűnnek mire rájövök: Nincs itt semmi köd. Az ablakok teljesen bepárásodtak szenvedélyes lihegésünktől. Egyetlen gyors mozdulattal letörlöm a szélvédőt belülről, ezzel kilátást nyerek.

Megfordulás és kövér gáz, irány lefelé a városba. Soha többé nem próbáltam azóta kocsiban szerelmeskedni.

Címkék: autó megtörtént eset

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr281723177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dors 2010.03.12. 08:35:17

Talán ha begurultok az erőbe az első fák közé...
Nekünk többször sikerült úttalan utakon, szántóföld szélén autós szexelni... Ne add fel :D

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.03.12. 11:24:05

@Dors: Most már más műfajokban nyomulunk. Ez még az exszel volt. A változatosság gyönyöködtet :-)
süti beállítások módosítása