HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Kikötözve...

Szexofon 2010.03.09. 06:53

Valami bája, valami különös zamata van ennek. Kikötözni, vagy kikötözve lenni. A kiszolgáltatottság, a teljes átadás a másiknak olyan vágyfokozó hatású, amitől dübörögnek a hormonok az ereimben. Selyemsállal, nyakkendővel, vagy a fürdőköntösből kihúzott pánttal az ágy négy sarkához kötni a lányt, úgy hogy lábbai a legteljesebb kiszolgáltatottságban legyenek, széttárva lábait legféltettebb és legérzékenyebb tájához. Soha nem kapcsolom le a villanyt, szememmel éppúgy habzsolom a látványt, ahogyan kezeimmel a testét. Szemét bekötöm, hogy csak a hallására és a bőrére hagyatkozhasson.

Ihletett pillanatként közelítem meg, mint valami finom műremeket. Először hagyom, hogy a csend fokozza feszültségét. Mit teszek vele? Vajon hol érek hozzá először? Mikor teste megfeszül a bizonytalanság izgalmától odatérdelek mellé az ágyra. Kezemmel megsimítom az arcát és a haját. Mélyen megcsókolom. Kezem lassú kalandozásra indul lefelé a nyakán. Vállait, füleit simítom, olykor vissza-visszafordulok, mikor már éppen azt hiszi, hogy a melléhez érek. Bimbói hegyes kis tornyocskák módjára könyörögnek az érintésért, de nem teszek eleget.

Körbesimogatom domborulatait, körkörös mozdulattal - ha éppen úgy tartja kedvem - olajjal kenegetve húzom végig tenyeremet, ujjaimat a mellkasán. Majd oldalt.

Végre megkegyelmezek neki, de elébb egy újabb csók, talán az utolsó mielőtt zihálni hagyom. Aztán megközelítem a bimbóját, tenyerem rátapad, előbb gyengéden, majd szenvedéllyel masszírozom, fogdosom, figyelem, ahogy köldöke a szapora levegőtől egyre emelkedik.

Aztán lassan szétfut a vágya egész testén. Már nem elég a melle, a karja a dereka. Alteste, puncija kívánja, követeli a kényeztetést. De megint várnia kell.

Birtokba veszem a lábát, az ujjait. Dörzsölöm, símogatom. kezem lassan vándorol ezúttal felfelé a vádliján, majd térdéhez ér. Nektek is olyan érzékeny a térdbelső? Érdemes ott elidőzni...

A belső combok már a szerelmeskedés előszobája. Hogy csalódást okozzak szándékosan, mikor tenyerem széle már-már vénuszdombjához ér, megkerülve e kis mennyország nedvesen csillogó kapuját, kétoldalt elsiklom tenyeremmel mellette és a hasára térek.

Felszisszen érzem, hogy üvöltene már, hogy dugjam meg, nyaljam ki, mert a béklyójától nem látja mit teszek. Mikor megint a combjait simítom egész testében megfeszül. Látom ahogyan dereka elemelkedik az ágytól és a levegőben ring.

Szinte megkönnyebbül és áttér egy másik világba, amikor ujjaim beléhatolnak. Egyik kezemmel ajkai között, duzzadt csiklóját keresem, simítom, és morzsolgatom. Másik kezemmel apró gombocskáját érintem. Döntse csak el, melyiknek engedi át a versengő élvezetet.

Elfojtott nyögések, szisszenések jelzik, megint továbbléphetek. Nem kínzom tovább. Arcom a puncijára tapad, körös-körül lucskosan tapad az ajkam a lába közé. Jobbkezemmel ismét behatolok, ujjazom, miíg nyelvemmel és ajkammal úgy kényeztetem, hogy nem is vagyok ura nyelvemnek. Mohón rátapad a rózsaszín belsőre, vákuumként szívja, nyelvem megálíthatatlan szenvedéllyel mozog csiklóján.

Balkezemmel lejjebb kalandozok. körbejárom ánuszát, majd finom, de egyre határozottabb lökésekkel, átváve kéjben lüktető testének ritmusát, minden mozdulatnál beljebb és beljebb nyomakodom. Két kezem ujjai érzik egymást a testében. Szinte összeérnek a két barlang falán.

Mikor a célegyenesbe ér ő veszi át a ritmust. Teljes testében visszalök. Kezei kifehérednek a kötelékét szorítva, de béklyóitól nem szabadul. Újabb és újabb párzómozdulattal követeli mélyebbre magában kezeimet, nyelvemmel felgyorsítok, nyüszít, sikít, hörög majd felszabadult hangos sóhajban adja át magát a legteljesebb élveztnek.... Nem hagyom a sorsára. Mintha nem is vettem volna tudomást orgazmusáról folytatom, amíg be nem teljesedik. Ha úgy tartja kedvem, csak lassítok, de rövid tiltakozása után ismét belekezdek.

Ellentmondást nem tűrő makacssággal viszem fel a gyönyör tetőfokára megint, szinte pillanatok alatt. Aztán szépen lassan, ahogy a kéj hullámai lecsillapodnak a testében én is apránként abbahagyom.

Fejemet a hasára hajtom, kezeim előrenyújtva ismét a mellein pihennek. Hallom ahogy hsaában dörömböl, elszabadult gőzös módjára zakatol a szívverése.

Talán el is alszunk így. Talán nem. Csak pihegünk.

Kötelékét így hagyom. Felmászok rajta, gyengéden csókolgatom, átölelem. felhúzom a lábam a teste mellett és derekánál térdelve felülök. Nézem a testét, iszom magamba a látványát, mintha utoljára tárulkozna ki előttem.

Farkam két melle közt pihen. Gondolataimtól lassan meredezik. Hozzám nyúlni nem tud. 

Még feljebb csúszok. Ajkai nyitva várják a dárdámat. Lassan körbenedvedzem száját. nyelve kajlán ágaskodik, keresi a makkomat. Végre fölé térdelek, az arca fölé. Egyik kezemmel a falnak támaszkodok, másikkal szépen bevezetem a melegbe és elkezdek fölötte ringatózni.

Most én következem...

(folyt.köv)

Címkék: megtörtént eset

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr301806118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dors 2010.03.10. 08:51:19

Ez is igen kedvcsináló. Úgy látom, te kevésbé vagy "kegyetlen" a kiszolgáltatottal, mint a Kedvesed :)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.03.10. 15:52:55

@Dors: Még csak annyit, hogy mindez egy exszel történt még. A mostani Kedvest még valahogy nem bírtam ilyesmire rávenni... De kezd megjönni hozzá a kedvem.
Egy kis pezsgő, egy forró fürdő, utána egy kis dumcsi, lámpák le, néhány mécses és.... :-)

Dors 2010.03.10. 18:50:07

Úgy látom, szerencsés vagy a nők kiválasztásában :)
süti beállítások módosítása