HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Csábítás

Szexofon 2010.04.20. 07:42

Valahogy olyan jól esne időnként, ha elcsábítana. A férfiaknak ahhoz a típusához tartozom (99%) akinek nagyon bejön ha a nő kezdeményez.

Sajnos (?) az étvágyam nem teszi azt lehetővé, hogy kivárjam, kibekkeljem, amíg a Kedves átveszi a kezdeményezést.

Többször megpróbáltam, lelkiismeretemre mondom, hogy igen, kiéheztetni Őt, mikor már nem bírja és valahogy rávesz arra, hogy kezdjek már valamit vele.

Mindig én húztam a rövidebbet. Intim életünk kevés kívánnivalót hagy maga után, azt gondolom, de a Kedvesnek elég a tudat, hogy ott vagyok és valahol a tudat alatt egészen a szeretkezésig nem támad fel benne az ellenállhatatlan vágy, hogy ő indítson.

Vagyis mire feltámadna, én már úgyis leteperem. Pedig vannak flancos cuccai. Hosszú, könyékig érő kesztyű (vagy hogyhívják azt), boa (no ebben várt már egyszer egy külföldi útról hazajövet), csizma, tanga, minden ami kell.

Talán most, hogy közeleg a tavasz és a meleg idő (állítólag....), mind a fantáziám, mind a hormonjaink beindulnak. Álmodozom róla, hogy miféle szerkókban csavarja el a fejemet.

Mondjuk van egy ponchója, ami alá nem venne fel semmit (+ ehhez egy csizma és kész az erekció :-D). vagy séta egy hosszú kabátban. Sejtelmes combfix... ilyenek. Megbeszéltük már, hogy lesz majd amikor egy szál semmiben várja hazaérkezésemet.

A külvilág a mi játszóterünk. Amint olyanná válik, hogy a hideg és posvány idő, a vízszintesen hulló eső, vagy kellemetlen szél miatt ne kelljen rögtön hazamenekülni a lakás melegébe.

Olykor talán előkerül a fényképezőgép is majd. A hétvégén arról beszélgettünk, Ő még soha nem táncolt nekem. Ezen megdöbbentem. Hogyhogy?! Volt akinek táncoltál?

Aha - hangzott a válasz - Az exférjemnek igen. És ő szerette.

Naná, hogy szerette! Azt meghiszem! És ettől a gondolattól rögtön elhanyagolt mostohagyereknek éreztem magam. Mi az, hogy én ebből még nem kaptam?

Egyszer - az is jó régen lehetett - az akkori férjével és annak legjobb barátjával egészen vidámra martinizték magukat. Egész délutánt és estét töltöttek dumálással és MTV videoklip nézegetéssel (akkoriban ezek még nagy dolgok voltak). A zene és a száraz Martini hatására a Kedves elkezdett privát táncot előadni az alkalmi nézőinek. Csak egy farmer és egy fehér póló volt rajta. Később a barát bevallotta, hogy még hónapokig erre a táncra gondolva masztizott, mondván micsoda nője van a haverjának.

Vágyom rá, hogy megkísértsen. Hogy elcsábítson. El akarok lenni csábítva!

 

Címkék: fotó megtörtént eset

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr711933856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dors 2010.04.20. 18:57:14

Megértelek, nagyon is! De úgy látszik, Kedvesben lassan érlelődnek ezek a dolgok. Ki kell várnod a kedvező szituációt. Biztathatod, persze, de rá nem beszélheted semmire. Így van?

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.04.21. 08:20:32

@Dors: így bizony. Ráadásul ha nem önként csinálja, az nem is lenne meglepetés - vagyis elmaradna a sava borsa

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.04.21. 14:31:41

@Szexofon: Arra nem gondoltál már, hogy ha ha simán felveszi a dögös kis cuccait és ellibeg előtted a lakásban a fürdőszoba felé és közben rád mosolyog -- na az is csábítás ám! Hiszen erre te beindulsz , odamész hozzá és követeled a jussodat.
De hát férfiember révén azt hiszed, hogy neked jutott eszedbe előbb. :)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.04.21. 14:34:11

@barracud4: :-) Minden reggel ellibeg előttem. Nem dögös cuccban, hanem anélkül. Sosem mulasztom el megkukkolni.
ha nyár van és meleg... akkor van hogy anyaszült meztelenül pl. főz valamit. Ez is egy teasing, de egy másik játék. Igaz... ugyanarról szól

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.04.22. 08:58:47

@Szexofon: érdekes ezt én is csinálom, mármint a pucéran főzést (is).

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.04.22. 09:06:11

@barracud4: És a párodnak egyszerre két étvágya is megjön??? :-D
süti beállítások módosítása