HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Fazon

Szexofon 2010.06.02. 06:48

Mikor elmúlt annak a bizonyos nyári meglepetésnek a varázsa, mondhatnám úgyis, hogy összeült a kupaktanács, hogyan-, milyenre fazonírozza magát a Kedvesem.

A kupaktanács alatt persze nem valami zsűrit kell érteni, ami előtt a csajom egy száll semmiben, különböző álfanszőr mintákat felvéve, végig billeg a kifutón és az öltöny, nyakkendős úriemberek kis táblácskákon mutatnak fel pontszámokat. Nos nem így.

De - elsőre bármilyen furcsán is hangzik - a latolgatást nem kettesben végeztük. Van ugyanis a Kedvesnek egy ezeréves barátja, majdnem exe, Csodabogár, akivel egyszerűen nincs tabutémánk egymás között. Se neki előttünk, se nekünk előtte.

Ez nem is azt jelenti, hogy sportot csinálnánk az intim témák kitárgyalásából, de ha úgy és arról esik szó, akkor a társalgás minden különösebb döccenő nélkül átmegy olyan témákba, amit szemérmesebb kapcsolatokban a partnerek egymással sem biztos, hogy megbeszélnek.

Csodabogár egyedül él, de nem magányosan. Túl sok a heppje, túlságosan öntörvényű ahhoz, hogy az életét máshoz igazítsa. Akárcsak minimális mértékben is. nem ismeri a kompromisszumokat, de nem is arrogáns. Egyszerűen csak fura. Ez van. Valahogy más relékre jár az agya, mint egy átlagos, vagy normál embernek. Máshogy van bedrótozva az elméje.

Imádják a nők, mert érdekes, humoros, értelmes és soha egyetlen pillanatig nem lehet unatkozni a társaságában. Én magam inspirálónak tartom a környezetében lenni.

A Kedves - még tiniként - halálosan szerelmes volt belé. pedig volt vagy 10-12 év közöttük. Állandóan együtt gengeltek, kereste és élvezte Csodabogár társaságát. Elutaztak Berlinbe koncertre, együtt lógtak az éjszakában, dolgoztak a műhelyben, itták a vodka-martinit és benéztek koncertekre éppúgy, mint lepukkant helyekre.

Csodabogár volt az, aki akkoriban rávette a Kedvest, hogy borotválja le a punciját teljesen csupaszra és úgy masztizzon, mert sokkal érzékenyebb. A Kedves kipróbálta. És elmondása szerint akkorát élvezett, hogy magához térve rögtön kirohant a telefonfülkébe (a mobil még luxuscikk volt akkoriban), hogy felhívja és elmesélje a "sikert".

Aztán amikor együtt bütyköltek Csodabogár lakásán valami szokásos kütyün, a Kedves meg is mutatta az eredményt.

Dugtak is - majdnem. Ezt (feleslegesen) szabadkozva említette nekem Csodabogár, mintha bármit is számítana az életemben, hogy kvázi lyuksógorok vagyunk - jó egy évtizedes távlatból. Amikor összejöttem a Kedvessel, már előrebocsátotta, hogy az életében van egy Szentember, akivel neki mindig és rendszeresen találkoznia kell, ezt respektáljam, ebből nem enged.

Nem volt nehéz. hamar megkedveltük egymás társaságát és néhány hónappal ezelőttig, szinte hetente-kéthetente mindig hármasban gengeltünk.

Azért nem dugtak igazán, mert bár a Kedves már Csodabogár ölén ülve lovagolt, a srác leállította, mondván: Nőként nem tud hozzá viszonyulni. Annál sokkal több neki a Kedves. A barátja. És a barátját nem tudja megdugni. Félbehagyták.

Aztán az idő múlt. Jöttek és mentek kapcsolatok mindkettejük életében, de a barátság maradt. Akkor is, amikor egy két pasija éppen féltékeny volt a Szentemberre.

Szóval Csodabogárral - mint a téma nagy szakértője :-) - megvitattuk, milyen fazon válasszon a puncijának a Kedves, végül valami olyasmit választottunk, ami a fotón látható.

Otthon ültünk, túl az első kör Unicum-sör kombón, rövidesen nekiálltunk a lecsófőzésnek, majd a Kedves megmutatta a pillanatnyi állapotát, hetekkel később pedig a fazonírozott eredményt. Hát így vagyunk Csodabogárral. Nem mondom, van valami afrodiziákum a barátoddal kettesben mustrálgatni a nődet csupaszon, de egyben felszabadító is, hogy ennyire szabadon beszélhetsz és megoszthatsz hármasban mindent. A szexet nem. Ezúttal nem.

Ugyanilyen természetességgel dicsekedett el Csodabogár a faszpiercingjével. Na ettől mondjuk én kiborultam, ezek meg csak röhögtek rajtam. Képtelen vagyok belegondolni egy átdöfésbe, de ezt hagyjuk is most... Az egymás előtti meztelenség nem több, mint bármikor, ha egy nyári éjszaka, hirtelen ötlettől vezéreltetve megállunk a Lupánál, vagy a Balaton mellett és megfürdünk. csak úgy, egy szál semmiben. Előfordul.

Az idő múlásával, a fazonírozott háromszög visszaállt vékony kis csíkká. Nekem így tetszik a legjobban a Kedves puncija.

Csodabogárral egy apróságon összeszólalkoztunk mailben. Ennek immár 4 hónapja. Besértődött. Azóta kerül engem. Ha éppen nem érek rá, mostanság kettesben söröznek a Kedvessel.

Címkék: megtörtént eset

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr532047592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mpi 2010.06.03. 21:14:33

Min szólalkoztatok össze? :S

(www.mpi.blogol.hu)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.06.04. 10:48:58

@mpi: Teljesen más témában. Azt hiszem valami informatikai bizbaszon

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.06.11. 07:43:20

Ebben az évben én is fazont váltottam. Évekig volt "diszkrét leszállópályám" (vékony csík), de most áttértem a tökcsupaszra és most ezt egy kicsit jobban élvezem.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.06.11. 13:21:26

@barracud4: Mostanában vetettem fel, hogy mi lenne ha megint csupaszra borotválná, de még ódzkodik a Kedvesem...

Aztán lehet, hogy meglep vele.. mint a múltkor!
süti beállítások módosítása