HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Háton fekve

Szexofon 2010.06.08. 07:00

Az exemmel ez volt a kedvenc pózunk. Mindketten háton, én alul, Ő pedig rámfeküdt és úgy szeretkeztünk vad és kéjes hullámzásban.

Az igazsághoz tartozik, hogy az ex csak csiklóorgazmussal tudott elmenni.

A sztereotípiákkal ellentétben egy férfinek nagyon fontos, hogy a lány öröme is beteljesüljön. Logikus, hiszen akkor a legközelebb is mindketten kívánják, akarják a szexet. Nem csak az egyik örömére szolgál.

Ezért aztán az exemen úgy szocializálódtam, hogy az egyik kezem, (szinte) mindig szabaddá téve azon ügyködött, hogy beteljesüljön a kéje. Legyen az lovagló, misszionárius vagy bármilyen más pózban. Valahogy így vezetett el az út odáig, hogy ezt a pozitúrát felfedeztük és imádtam.

Merthogy nem csak a farkunkkal szeretkezünk.

A testeink összeolvadásában kezeink szabadon játszanak a csaj mellein, ágyékán, derekán. Mellkasomon éreztem a súlyát, dárdám belehatolt síkos barlangjába és miközben a gyönyör szétárad gerincemen felfelé, tenyerem kalandozásra indultak kitárulkozó testén. Be a lába közé, ujjaim virtuóz hegedűs módjára furakodnak be nedves kisajkai közé és játszik csiklóján.

Érzem, ahogy érintésemtől teste íve megfeszül, légzése szaporodik. Csuklóm ritmusát követik apró nyögései. Szeretkezésünk olyan mint egy zenemű. Fokozatosan emelkedik az irama, újabb és újabb szólamok kapcsolódnak be, egyik "hangszer" váltja a másikat. A végkifejletig.

Miközben cselló módjára magamhoz szorítom a testét, bal kezem a mellét cirógatja és markolja. Jobb karom inda módjára fonódik lábaközére, fokozom a ritmust apró gombocskáján. Érzem, ahogy teste reagál, követi ujjaim fokozódó játékát. Egyre magasabbra tör, egyre jobban kifeszül. Közeleg a beteljesedés. Ebben a kavalkádban az alapritmust az én ágyékom adja, a kezdetektől fogva dugattyú módjára járok ki és be a puncijában. Minden löketnél leszorítom a derekát. Mélyebbre és mélyebbre hatolok belé minden döfésemmel. A kezeim folytatják játékukat egyre gyorsabban, egyre erősebben.

Szurkolok, hogy a kéj csípős szorítása ne uralkodjon el rajtam, mire átbillenne oda, ahonnan számomra már nincs visszaút. Ha úgy érzem már túl közel vagyok, pár pillanatra elszorítom a farkam tövét és lehiggadva újra indulok a gyönyör lépcsőjén felfelé. De neki, a számára nincs szünet. Tüze már a csúcsot ostromolja. Beleharapok a nyakába, teste kifordul, dárdám kitöltve barlangját ütemesen döngeti, egyik kezem görcsszerűen markolja bal mellét, a másik hevesen játszik csiklóján.

Aztán a "koncertnek" vége. Karjai kifeszülnek, fogást keresnek a lepedőn, vagy ami a keze ügyébe kerül. Miközben változatlan dallamban öklelem a farkammal, mutatóujjam eljátsza a gyönyörtáncot égnek duzzadó csiklóján.

Leroskad az ívből, szinte rám esik. Puha, levezető mozdulatokkal várom, hogy gyönyörének hullámai elüljenek. Egyre lassabb és lassabb mozdulatokkal elkísérem testét lefelé.... míg sóhajt, elalél.

Várok.

A farkam még mindig benne van. Forró gyűrűje makkomat oltalmazón szorítja. Adok neki időt.

Aztán...

Aztán két tenyerem a mellére fonom. Azoknál fogva szinte magamrahúzom egész testét. bele a dárdámba. Ágyékom felgyorsít. Ez most már csak rólam szól. Szinte odanyúlok testén, ahova kedvem tartja. Begyorsul az altestem és halántékába nyüszögve, fülét harapdálva spriccelek, pumpálom belé a nedvemet.

A Kedvessel is próbáltuk ezt a pózt. De vele nem ment. Túlságosan nő, túlságosan szenvedélyes ehhez. Erre kellett rájönnöm.

Olyan hevességgel hullámzik, lüktet rajtam fekve, akkora kilengései vannak teste játékában, hogy képtelenség benne tartani a farkamat :-)

Rádaásul ha benne vagyok, akkor legyek BENNE! Neki nem kell a csiklóját becéznem. Ha dugunk, akkor dugunk. Erővel, fasszal, puncival. Hamar leszoktatott az ujjaim játékáról. Amikor belémbújik, akkor a kezemnek nincs ott keresnivalója. Azt meghagyja azokra az alkalmakra, amikor ölébe hajolva kényeztetem.

Szereti ha kitöltöm. Azt mondja, a ...khmmm... vaginális orgazmus... teljesebb, erősebb, más. Egyikről sem tudna lemondani. De az utóbbi intenzívebb számára. És a kettőt nem vegyíti egymással.

Így történt hát, hogy az egyik kedvenc pózomban többé már nem szeretkezem egy ideje. :-)

Címkék: megtörtént eset

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr652062764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.08. 10:16:27

Így még soha. De szerintem van még jópár dolog, ami (remélhetőleg csak eddig) kimaradt az életemből. :(

Jadedreams 2010.06.08. 19:10:37

Szeressük ezt a pózt, csak kicsúszik belőlem annyira elveszítem a fejem. A bejövős a kiskifli-nagykifli póz, ott vagy ő vagy én tudunk szabadon játszani

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.06.09. 13:44:20

@Enchantée: remélem most ezen felbuzdulva tudod majd pótolni...

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.06.09. 13:46:14

@Jadedreams: Nahát pontosan én is így jártam a csajommal.

Képtelen volt a fenekén (a hátán) maradni nyugton, állandóan csak ficánkolt itt nekem :-)))

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.09. 14:07:52

@Szexofon: Egyelőre nincs igazán kivel, de ha lesz olyan, akivel kivitelezhető, majd ráveszem mindenféle izgis dolgokra! ;)

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.06.09. 21:04:42

Nálam sem jön be a dugunk és kezezünk egyszerre. Ha rendesen bennem van egy férfi az annyira elég és kitölt, hogy ahhoz képest az ujjak játéka zavaró. (sőt, csíp és fáj)
De bezzeg a szájjal való kényeztetésnél az ujjak bevetése olyan mint a fagyi tetején az extra tejszinhab.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.06.10. 11:42:40

@Enchantée: ooopsz :-/
Hát tessék gyorsan ráhajtani egy "kivitelezőre"! :-)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.06.10. 11:47:39

@barracud4: Mindennel egyetértek, sőt így nekünk pasiknak is könnyebb, mert a tenyerünk öszötnösen a melleitekre tapad.
A tejszínhabot viszont nem szeretem :-P

Dors 2010.06.16. 01:58:38

Jó ez a pozitúra. Annak a nőnek mindenképpen, aki (hozzám hasonlóan) nincs megáldva a hüvelyi orgazmus képességével... De ettől nem érzem ám magam kevesebbnek :)

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.06.16. 09:28:32

Egyik kedvenc pózom, a jóreggelt dugások majdnem mindíg így zajlanak. :D

SassyGurl 2010.08.29. 10:04:04

@Dors: én sem, sajnos ritka pillanatok egyike, amikor hüvelyi orgazmusom van, inkább az ujjak játékát szeretem, ha "elverik a pöcimet"..
de az teljesen igaz, hogy a hüvelyi orgazmus semmihez sem fogható, utána percekig nem tértem magamhoz.
süti beállítások módosítása