HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Egy elhalt blog emlékére...

Szexofon 2010.06.29. 07:06

Most páran azt gondolhatjátok, Jade törölt blogjára utal a cím, pedig nem. Azon túl vagyunk, haló poraiból újjáéledt, nem is akarnám felszaggatni a sebeket, végülis az élet megy tovább, az a blog él, virul és létezik. Azt hiszem a szerzője és a közönsége is túltette magát az alattomos támadáson. Kicsit figyelmeztetésnek is jó, hogy egy primitív és irigy ember, mekkora károkat tud okozni virtuális életünkben.

Hanem.

Tavaly augusztusban indult... és csak néhány posztot élt meg. Októberben már le is állt az Eszterotika.blog.hu. Pedig roppant ízléses és izgalmas kezdeményezés volt.

Alapos műgonddal kiválasztott képek, szép stílus, fantázia és emellett az egyik dolog, ami a legjobban tetszett, hogy a kiválasztott képet női és férfiszemszögből egyaránt kommentálták, értékelték. Nyilván Eszter és a párja.

Az Pudingocska, Jade, Az Élet Máshol van olvasgatása után, az Eszterotika az egyik olyan fordulópont volt, ami arra inspirált, hogy mi lenne ha magam is indítanék egy ilyen blogot?!

Eszter - bárki is legyen az - kifinomult érzékkel válogatta meg szavait és fotóit. A végén, amikor a legizgalmasabbá kezdett válni blogjának rövid története előhozakodott egy "saját" képpel is.

Hogy a saját, milyen értelemben volt saját - Ő készítette, vagy Róla készült - azt félő, immár sohasem fogjuk megtudni. Ha az előbbi, remek fotós és valahogy talált is magának egy remek modellt. Ha Eszterről készült a kép, akkor viszont nem csak a blogja igéző...

Október óta egyre ritkábban, de még mindig reménykedve, időnként visszaklikkelgetek a blogra. Nincs új bejegyzés, se komment, de nem is törölték.

Nem tudjuk mi történt, hogy a remek kezdeményezés elhalt. De talán egyszer.... talán egyszer visszatér és folytatja. Nekem nagyon tetszett, amit Eszter csinált.

Címkék: bloggerek

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr432115829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.06.29. 11:44:32

Nem értem, de megnézem Jade-t, hátha...
Nagyon jó alakú fenék, pont befér ami odavaló :-)
süti beállítások módosítása