HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

..megalázó pózban látna...

Szexofon 2010.10.19. 06:22

Valamelyik nap, éppen ráérősen klikkelgetek a világhálón. Valami olyasféle (bulvár)cikk akad a horgomra, hogyaszondjahogy: Mitől szoronganak a férfiak/nők az alkalmi vagy társas kapcsolataikban.

Szokásos helykitöltő iromány, ezúttal egy felmérésre, körkérdésre hivatkozik, amit 25-40 közötti alanyoknak tettek fel (állítólag).

A válaszok zöme is napi rutin: Nem vagyok-e túl dagadt, mit szóljak másnap reggel?, meddig marad? Mikor jön? Szex után muszáj kimennem pisilni, jujj de ciki, mikor mossak fogat? ... stbstbstb.

Egyszercsak megakad a szemem egy fiatal yuppie dilemmáján.

Azt írja, hogy gyakorol, szoktatja magát a háton alváshoz, mert fél attól, hogy reggel felébredve alkalmi kapcsolata magzathelyzetben vagy más, megalázó (sic!) pózban látná.

NABAZMEG!

Az első ami eszembe jutott, hogy ilyet biztos nem tud kitalálni egyetlen bevállalós puncimagazin kamu-kérdezőbiztosa sem. Pedig Ő hétről hétre pasivadító szextippeket gyötör ki az agyából, csak hogy a flekkdíja meglegyen!

Nem! Ennek igazinak kell lennie. Ilyet ember saját kútfőből ki nem talál.

A második: Te jóóóóóóóságos úristen! Mi lehet egy ilyen baromnak a fejében! Hogy megalázó póz???

Hol él az ilyen ember?! Honnan nőnek ki az ilyenek?

És ezek szabadon járkálnak az utcán?

Milyen lelkivilága, milyen környezete, milyen értékrendje lehet annak az embernek, akinek legfőbb parája, hogy kicsi gyerekként összekucorodva találja meglátni az iménti kedvese?

Hogyan jut valaki el idáig? Képes ilyeneken vezetgetni magát? Mennyi időbe telt mire ezt a gondolatot kitenyésztette a saját fejében?

Ha pisztolyt fognának rám és az arcomba világítanának reflektorral, akkor sem volnék képes ilyesmit megszülni. Szingli lányok: Részvétem!

Hogy egy ilyenbe bármikor belefuthattok....

Ahogy Csodabogár barátom mondaná: "Az ilyet kéne szaros léccel homlokon vágni"

Címkék: megtörtént eset

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr362350844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Banita31 2010.10.19. 09:20:43

Ez a magzati póz kemény kijelentés volt.. XD
És akkor mi történik, ha véletlen így találna elaludni??? Ilyen srácnak kívánok egy nőt, akinek a kedvenc kettesbeni alvópóza a kiskifli-nagykifli, ott aztán lehet alvás közben kunkorodni... XDDDD
Ne aggódj, Szexofon, míg világ a világ, lesznek ilyen cikkek... szerintem a cikk írója még nem látogatott el ide, a te blogodra, kíváncsi lennék, hogy mennyiben befolyásolná az újságírói karrierjét.... ;-)
A szaros lécről jut eszembe, kb. ugyanilyen volt, amikor a volt közgáz tanárnőm mondta, hogy aki hülye, haljon meg! Néha olyan igaza van!! XD

Dors 2010.10.19. 10:36:16

Enyhén szólva is durva. Ütős. Az is lehet, hogy a cikkíró mégis saját kútfőből merített, azaz a saját félelmét szőtte bele a cikkbe emígyen csomagolva... Szegényke. Mást inkább nem fűzök hozzá. Szexofon, mindent elmondtál helyettem :)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.10.19. 13:09:02

Nagy az a bizonyos állatkert... :)
süti beállítások módosítása