HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Légyott (3.)

Szexofon 2010.11.15. 06:19

Az éjszaka, a légyott éjszakája, innentől kéjes sodródásba fúlott. Elvitte őket, a férfit és a nőt az élvezetek hullámain.

Örültek egymásnak, egymás testének és lelkének. A meghitt együttlétnek, hogy csak Ők vannak és rajtuk kívül semmi más. Nem létezett a külvilág.
 
Buja és engesztelhetetlen mohósággal fürdőztek a másik társaságában. Nem volt idő, nem volt tér. Nem volt múltjuk, csak a jelen, mint ahogy jövőjük sem létezett.
 
Tervektől és hogyan-továbbtól szabad perceik és óráik betöltötték a világot. Az a néhány óra, amit együtt töltöttek, elegendő volt arra, hogy egy egész életnyit szeressék egymást. Szavaik és gondolataik éppúgy símultak egymásba, miközben csendesen összeölelkeztek az ágyban, az éjjeli lámpa fényénél, mint ahogyan bőrük és testük is valahányszor újrakezdtek szerelmeskedni.
 
Azon a szobán kívül, a falain túl, nem létezett külvilág. Ez volt az egész univerzum a számukra.
 
A lány háta és markolnivaló feneke belesimult az oldalán fekvő férfi ölébe. Simogatta, cirógatta, vakarta, kényeztette, mint régi de szerelmes házasok szokták egymás között ihletett pillanataikban.

Hiszen minden úgy működött közöttük, mintha ezer éve ezt tennék, ezer éve egymáséi volnának.
 
Mikor a szavak kifogytak (bár igazából soha nem fogytak ki közöttük) a férfi valami ismeretlen erőtől kényszerítve, ismét végigcsókolta a Nő hátát, fenekét. Simogatta a lábát, majd ajkai és nyelve megint irányt vettek a szétterített lábak közt lüktetően várakozó rózsaszín punci felé.
 
Hanyatt fordította kedvesét és finoman nekilátott megint, hogy élvezetet adjon és hogy élvezze a lány gyönyörét.
 
A kis lámpa fénye oldalról világította be a meztelen, kitárulkozó női test kontúrjait. Hegyes mellbimbói érzéki árnyékot vetettek kebleire, mint egy festmény, vagy erotikus fotó.
 
A férfi soha nem tudott betelni a pillanattal, a látvánnyal, mikor haloványan, alig észrevehetően a Nő kitárt teste megfeszül. Ahogy nyelve a csiklóra fonódik, ujja kinzó lágyságal és lassúan behatol a barlangjába. A Nő és kéje ilyenkor teljes magányban marad. Csak ők ketten, a gyönyör és a nő van a világon és ezt olyan jó nézni, mint semmi mást a világon. Fennakadt benne a lélegzet, szemeit lehunyta, hullámos haja szétterült a lepedőn. És mindezt a férfi alulról nézte, semmiért el nem mulasztaná megörökíteni a pillanatot magában.

Nem hajszolták az orgazmust! Ehhez már túl érettek voltak, jártasak a gyönyör kertjeiben. De látni akarták élvezni egymást, és adni akartak örömet. Magukból, magukért és és egymásért.
 
Mit sem törődve azzal, hogy a lány előre szólt, előre kérte, hogy neki egyetlen beteljesedés jár és jut az együttlétben, a férfi önhitt élvezettel fürkészte, amint játéka nyomán a másik, pont úgy ahogyan első alkalommal, hevesen zihál, eljut a csúcsra, megremeg, finoman és hangatlanul rázkódik, majd gyönyörű keblei alatt beroskad a mellkasa és amikor már arra kezdett arra gondolni, elállt-e a légzése, ismét zihálni kezd, levegőt vett.
 
Annyira gyönyörű volt, hogy azonnal felmászott hozzá. Csókolta a nyakát, harapdálta a fülét, orrát illatos hajába túrta, ajkával betakarta csukott szemeit. Teljes testfelületével betakarta, mintha a külvilág hidegétől kellett volna óvnia.
 
Bőrük összeolvadt. Úgy érezték, most semelyikük nem tudná megmondani hol ér véget a saját teste és hol kezdődik a másiké.
 
Nincs ezzel összehasonlítható érzés. Nincs az az egyéjszakás kaland, ami ilyet vissza tudna adni.

Címkék: megtörtént eset

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr632435518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.11.15. 07:49:00

Megint csak azt tudom írni: irigylésre méltó! :)
És itt is igaz, hogy bármi volt is azelőtt, sosem tudhajuk, egy újabb mi mást/többet/jobbat hozhat! ;)
És még annyit: egyik szemem sír, a mésik nevet! :DDD

éniskócos · http://eniskocos.blog.hu 2010.11.15. 15:13:56

igen, néha csak egy szoba és egy óra az univerzum...

Dors 2010.11.16. 14:39:34

Abba ne hagyd! :) Folytassa, Szexofon! :D

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.11.19. 08:55:41

@Dors: Lehet hogy hétfőre nem készülök el a folytatással

Dors 2010.11.19. 09:24:31

@Szexofon: Semmi baj, nehogy összecsapd, nyugodtan add meg a módját, megvárjuk :)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.11.23. 08:36:48

@Dors: Sajnos tovább csúszom :-(
De amint neki tudok ülni, írom tovább...
süti beállítások módosítása