HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Voltál-e már úgy...

Szexofon 2010.11.17. 06:36

... hogy a nyári forróságban (hol van az már?!) izzadtságtól csapzottan, mindig alig várom, hogy hazaérj.

Irány a zuhany, mintha ujjászületnék, felfrissülök. Lehet hogy ma otthon maradunk, lehet, hogy este egy kis leruccanás barátokkal valamelyik sörözőbe.

A fürdőből kilépve nincs ingerenciám ruhát venni magamra.

Még világos van, majd később leengedem a redőnyöket.

Egyszerűen jó és felszabadító érzés csupaszon lenni, a bőrömet simogatja a nyári kánikula levegője a lakásban. Egyedül vagyok.

Megnézem a maileket, bekapcsolom a TV-t hadd szóljon háttérben (rossz szokásom). Olvasok vagy bármi.

A Kedves később ér haza. Volt már olyan eset, hogy egy barátnője elkísérte, tanulva a tapasztalatokból még ajtónyitás előtt bekérdez, hogy meztelen vagyok-e :-)

De most egyedül jön. Könnyű nyári ruhában, lengén. Amilyen lengén csak a munkahely szelleme engedi. Én úgyis többet látok benne, mint amit kívülálló beleképzelhet a ruha vonalaiba.

Apró szertartás, afféle szokásjog közöttünk, hogy aki később ér haza, az adja a csókot. Ülök a kanapé hűvös bőrfelületén, ledobja a táskáját majd szinte elmegy mellettem szótlanul. A kanapé mögül fölém hajol, megcsókol. Keze lecsúszik mellkasomon, onnan a hasamra. Cirógat. Nem sokat tétovázik. Miközben szája a számra simul (reggeli parfümjét még mindig érzem), tenyere határozott és ellentmondást nem tűrően ráfonódik a golyóimra. Ujjai onnan feljebb, gyűrűt formálnak a farkamon.

Már ágaskodik. Ő teljesen felöltözve, cipőben. Én csupaszon.

Áthajol a vállam fölöttt és kézzel játszik a hangszeren. A bájdorong már égnek áll. Nincs lassú kényeztetés, csak a kéj, a gyönyör. Mintha az előjátékon már rég túlvolnánk...

Ez most más. Célratörő, azonnali, egyenes.

A váratlan letámadástól, a meglepetés erejétől az ágyékom azonnal reagál. Élvezetem nyílegyenes grafikon módjára dübörög a beteljesedés felé. Közben még mindig csókol, néha nyelvét a fülembe süllyeszti, mikor már szemeimet nem tudom kinyitni csak pillanatokra, akkor a farkamat fixírozza. Tekintetében furcsa, fölényes csillogás.

Azt hiszem ha magamhoz nyúltam volna, akkor sem jutnék el ilyen gyorsan a csúcsra. Talán csak egy perc telt el, talán kettő és a dárdám lüktetően ontja nedvét a hasamra. Kezeim belefeszülnek a háttámla bőrébe, lábfejemet lábujjhegyre emeli a gyönyörű görcs, hátam kifeszül...

Erősen csókol, nyelveink összefonódnak lucskos, nedves keringőben.

Aztán vége a gyönyörnek. Izmaim elernyednek. Ő felegyenesedik és azt mondja:

- Szia! Megjöttem - és elnyom egy cinkos mosolyt.

Címkék: handjob megtörtént eset

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr742444001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dors 2010.11.17. 07:36:56

Megjött, te meg elmentél :P

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.11.17. 07:39:58

Soha nem vártak még így...
De olyan már volt, hogy a hazaérkezőt "letámadva" hasonlóan köszöntöttem, csak még leülni sem engedtem. :)
süti beállítások módosítása