HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Légyott (6.)

Szexofon 2010.12.09. 06:51

Eljött a reggel. Az éjszaka gyönyörei emlékké váltak. Édes, kitörölhetetlen, megvalósult álommá. Egyéjszakás kaland után van, aki azt mondja, a legnehezebb az ébredés. Amikor rádöbbensz, hogy az előző éjjelen csókolt, kényeztetett, kéjben ringatotthoz van-e közöd. Mit mondasz neki másnap reggelen? Idegen-e neked, akivel a testeitekben osztoztatok.

Ők nem voltak idegenek egymásnak. Már akkor sem, amikor első alkalommal egymásnak estek. Közelről ismerték a másik lelkét... és néhány órája a testét is.
 
A reggeli szűrt fény, nem tolakodóan, inkább szégyenlősen járta át a szobát. A bútorokat, az ágyat és a benne összeölelkező párt. Úgy ébredtek, mint akik örülnek, hogy mindaz ami eddig történt, nem csak egy erotikus álom volt, hanem maga a valóság. Hát tényleg igaz volt, nem csak képzelték.
 
A földszinten ekkortájt már készült a reggelijük. Hívogatóan várta őket a narancslé, a rántotta, pirított kenyerek, felvágottak, sajtok, lekvár, teák színes választéka, hosszú, forró kávé, főtt virsli, langyos croissant, kakaós tekercs, és apró sütemények.
 
Egy ilyen éjszaka után farkaséhesnek kellett volna lenniük. Azok is voltak.... de még nem a reggelire!
 
Kényelmes óráik maradtak az indulásig. A férfi lehúzta a lepelt a kedveséről, hogy a világos fényben is magába igya meztelen testének látványát. Minden porcikáját. újra akarta élni az éjszakát, egy bonbont tenni a desszertre, még amíg lehet és szabad inni a lány nektárjából, elbúcsúzni puncijától, magába vésni kéjének és gyönyörének hangjait, látványát.
 
Szájon csókolta, ajkaival bekebelezte hegyes melleit, nyelve végigszántott a derekán, a hasán, majd türelmetlen és célratörő támadással szája bekebelezte punciját. Nyelve rést nyitott a belsejébe, ujjai hamarost csatlakoztak az édes vágynak a beteljesülés felé ringató gyorsuló táncába.

Érezte, hogy utoljára teheti ezt meg. Így akart búcsúzni Tőle. Megadni és megkapni mindent, amit csak emlékül akart hagyni. A Nőben és önnön magában.
 
Olyan mohósággal fogadta magába a két comb, mintha hosszú nélkülözés után jutott volna férfi az öléhez, de tudta jól, ez az éhség a tegnapi éjszakának szól.
 
Nem volt egy "quickie", de könnyen és élvezettel teljesült be a nő az ajkai között, nyelve játéka nyomán - immár negyedszer. És szinte azonnal utána - hogy mihamarabb együtt piheghessenek még egyszer, mielőtt letelik az idejük - az imént még hálásan, szerelmesen csókoló női ajkak puha melegségben fonódtak a férfi dárdájára. Kezei a gyűrött párnák alatt belemarkoltak az ágy szélébe, mintegy kifeszítve, kikötözve magát fektében.
 
Ahogy a gyönyör hullámai egyre magasabbra csaptak, makkja mélyen a lány torkában táncolt, érezte az ujjak kemény szorítását szerszámán. Elhomályosuló tekintetének utolsó pillantásában látta még amint a hullámos haj leng az öle felett, bólogat a kedves, és ez a bólogatás, izzó kéjt áraszt szét ágyékából végig a testén, a lábba ujjától a feje búbjáig.

A Férfi ilyenkor szokta magát kínozni. Kicsit elterelni a gondolatát, kiesni a ritmusból, csak néhány lépcsőfoknyit visszalépni, hogy aztán ismét meginduljon a beteljesedés felé.
 
De erre most képtelen volt. Fokozta az ütemet, ágyéka, alsó teste párzó mozdulatokkal vette fel a szopás ritmusát, lökte, döfködte beljebb nyomta farkát harmóniában a Nő gyorsulóujjaival, gyönyört hozó ajkaival, nyelvének leírhatatlanul édes táncával.
 
Aztán minden elborult, átlendült a ponton, ahonnan nincs visszaút, tudata kikapcsolt és megismélhetetlen ringásban lövellte nedvét az ajkak közé, a nyelvére, míg a reggeli orgazmusána utolsó cseppjei is elhagyták testét.
 
Most már összebújhattak. Hosszú búcsúcsókban váltak el egymástól testeik. Összefonódtak és együtt piheghettek, csak még ezegyszer.
 
Ráérős mosollyal végezték el a reggeli rutint. A zuhanyozást, a készülődést. A férfi hosszassan vizslatta szemeivel a maga természetességében előtte meztelenül flangáló Nőt. Itta magába a látványt, raktározta a képeket. Mindig lenyűgözte a pucérság természetessége.

Reggelizni mentek, miközben alig hagytak olyan pillanatot, hogy kezük, combjuk egymást em érintené.
 
A Férfi a reggeli után egy kávét kért, kiment a hűs októberi levegőre és a beteljesült boldogságának minden zamatával, hosszú órák óta elszívta lső cigarettáját.
 
Felment a Nő után a szobájukba. Ekkor történt, hogy elmulasztotta utolsó fantáziáját. Talán túl soknak gondolta a jót, talán már nem érezte elég erősnek magát és nem akarta a szép befejezést elrontani.
 
Szemei előtt megjelent a lány, amint kérésére újra megválik ruháitól. Ott állt az ágy előtt felöltözve, nézte a kitárulkozó női testet, amely hanyattfekszik, széttárul és csillogó tekintettel végignézi, amint a lány, saját kezeinek játéka nyomán maszturbál előtte. Pupilláik összeragadnak, egészen addig amíg a szempillák ólomnehéz kapuként lezárulnak és párjának teste megrázkódik a gyönyörtől és a tudattól, hogy a férfi nézi gyönyörét.

A férfi elmulasztotta ezt megkérni. A pillanat tovaszállt, nem jön vissza többé.
 
Autóba ültek és régi ismerősök módjára végigfecsegték az utat. A kilóméterek gyorsan pörögtek alattuk. Túl gyorsan. Annyi mindenről lett volna még mit beszélni. Oda tértek vissza ahonnan előző délután indultak. Alig több mint fél nap telt el mióta meglátták egymást.
 
Utolsó, hosszú és szenvedélyes csókot vettek egymástól búcsúemlékként.
 
Majd visszatértek saját életükbe.

Címkék: megtörtént eset

8 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr442499337

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Anyuci nem szeret szopni 2010.12.10. 12:07:15

Sajnos nincs minden családban egyetértés a szex terén :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.12.09. 07:32:55

És ez kb. mennyi ideje történt? ;)
Lett folytatása, vagy megmaradt 1 éjszakás kalandnak?
Látták még utána egymást? Vagy megszakadt minden kapcsolat?

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.12.09. 10:21:48

@Enchantée: Húúú mennyi kérdés ez így hirtelen! ;-)
A sztoriból csak pont annyi van megírva, amennyi a nyilvánosságra tartozik.. :-P

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.12.09. 10:26:30

@Szexofon: Akkor a többit hozzáteszem képzeletben... ;)))

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.12.09. 10:39:22

@Szexofon: Nem tudok én olyan jól írni! :)
De a kérdéseimre a válasz tippjeimet megerősítette az előző kommented. ;))))
Aztán tévedhetek....

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.12.09. 10:44:33

@Enchantée: Mivel nem tudjuk mik a tippjeid, azt mondom: lehet igen, lehet nem ... :-)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.12.09. 10:51:50

@Szexofon: Tudjuk?!? ;) Mármint Te és az olvasóid, vagy...
Nem kell nekem mindent tudni, ez a történet így kerek, ahogy van. :D

éniskócos · http://eniskocos.blog.hu 2010.12.10. 16:38:18

csak ülök elmélázva. talán pont így lenne...
süti beállítások módosítása