HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Gyere fel!

Szexofon 2011.07.15. 06:15

Vajon milyen háttértörténet fűződhet ehhez - az amatőrnek kinéző - képhez?

Immár teljesen pucér leány kézenfogva vezeti, viszi fel a vágyak (?) lécsőjén partnerét. A meztelen lány elöl megy, határozottan. Ő tudja hova és minek mennek. Pőresége nem nagyon hagy kétséget arról mik a szándékai. A natúr erotika magától értetődő. Nem kérdéses, hogy szándékai szerint mi fog történni.

Ilyen szitu nem alakul csak úgy... erre a kézenfogás a bizonyíték. Elöl a határozottság, a meztelenség. Mögötte szemlesütve, nem ellenkezve halad a felöltözött lány. Mintha visszanézne, vagy csak lefelé. Tekintetét elrejti, nem mosolyog az objektívbe, társának keze visszatartja attól, hogy szégyenlősen kihúzza magát abból ami rá vár. Menne ő, de még habozik.

Egyikük az igenlést testesíti meg, másikuk a félénk vágyakozást...

Nyilván akarja. Talán nem meri, ódzkodik, de már túl vannak azon, hogy győzködje. Leindult felfelé, testbeszédük erről mesél:

- Gyere fel velem, ne habozz... megyünk, Te is akarod

- Nem tudom, talán... szeretném de.... hátha...

Talán éppen azért vonulnak a többiektől, a földszintről, hogy a kettejük magánya, egy eldugott hálószoba megadja az intimitást, amire a felöltözött lánynak szüksége van ahhoz, hogy átlendüljön. De már elindultak. Innen visszafordulni éppoly izé, mint továbbmenni.

A lentmaradók sokatmondó mosollyal tekintenek utánuk (talán pontosan ezért szegi pillantását lefelé?), tekintetükben elismerés és irigység vegyül.

A következő kép (a cipőt leszámítva) akár a történet folytatása is lehetne:

 

Címkék: fotó leszbi saját fantázia

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr693037103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barbieds (törölt) 2011.07.15. 10:01:32

Akkor itt egy másik olvasat. ;)

A lány bátortalanul kopogott újra. Sehol senki. Talán ez jel, hogy mégsem kellett volna ide jönnie… De akkor kattant a zár, és a nyíló ajtó mögül meleg barna szempár mosolygott rá. A másik lány meztelen volt, még sosem látta így. Szép, kerek mellei szaporán emelkedtek és süllyedtek. Ő is izgul, könnyebbült meg a lány. Kéz nyúlt a kezéért, a puha tenyér finom szorításától nyugalom öntötte el. A másik lány megsimította az arcát, és a lépcső felé indult.
- Fent vár minket az uram – mondta. – Már nagyon türelmetlen….
A lány alig hallotta, képtelen volt levenni a pillantását a szeme előtt mozgó csípő ívéről, és biztosan tudta, hogy itt a helye…

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.07.16. 23:35:51

@barbieds: Szóval itt folytatod? :-)

Nekem az első képről első pillantásra az jutott eszembe, hogy a 2. lány a történet eleje, az első a közepe, vagyis a 2 nő azonos, csak időben máskor megy azon a lépcsőn.
süti beállítások módosítása