HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Juli

Szexofon 2011.08.25. 06:15

...legyen mondjuk ez a neve a posztban. Természetesen nem így hívják. A haveri körbe tartozik, azok közé akikkel gyakran összefutunk egy-egy belehúzósabb buliban, de vele, kifejezetten Julival sosem voltunk egy brancsban.

Az első szó ami Juliról eszembe jut az az, hogy: finom.

A törékenységnek, puhaságnak és érzékenységnek valami megfoghatatlan aurája veszi körbe, valahányszor megjelenik a társaságban. Mint egy porcelánbaba. A kimértség, megjátszottság, távolságtartás legapróbb jele nélkül egyszerűen csak ilyen.

Talán a halk beszéde, talán a csendes mosolya, talán az öltözködése vagy a gesztusai teszik, de - bár korántsem megközelíthetetlen - mégis... eszembe sem jutott, hogy akár eljátszadozzak a gondolattal, milyen lehet nőként.

Mi sem áll távolabb Julitól, mint a bevállalósság, asztalon táncolni, hujjogatni, flörtölni. Mégis, látszik rajta érti a csíziót, a sikamlósabb témákat úgy hoyg nem pirul el, nem botránkozik meg - bár részt nem vesz benne sohasem.

Ettől egyfajta titokzatoság vette körül, de nem az a "fedezz fel és hódíts meg" hanem, mint egyfajta kellemes útitárs, néző a bulikban.

Tudtam róla, hogy szenved a pasikkal. Mindig belehúz valami pronyóba, bunkóba aki kihasználja, rendre nagy csalódásokba szalad. De ezeket is csak közvetve, másokon keresztül.

Első villanása egy réges-régi bulin volt, ahol emelkedett hangulatában csak egy pillanat volt, hogy - három másik csajjal együtt - a buli csúcspontján tanúja legyek egy flashnek. Amint egy mozdulattal megvillantják a cicijüket. Aztán mégsem.

Ez a buli nekem másról maradt emlékezetes. Kellő mennyiségű alkohol hatására, ennek a mozdulatnak az apropóján nyílt meg a Kedves és mesélte el, milyen volt kipróbálni a szexet egy másik lánnyal (Enikővel).

Juli és (majdnem) villantása ezzel jól ki is törlődött a memóriámból. Pusztán annyi maradt meg a fejemben, vajon milyen is lehet a melle. Nyilvánvalóan sohasem fogom megtudni. Nem lesz topless napozás, fürdőben, folyosón vagy gőzben összefutás. Juli nem az a fajta.

Aztán...

Csupán néhány hete szörföztem a neten valami képi illusztráció után böngészve egy poszthoz, amikor az egyik fotóról egyszercsak a szemembe néz Juli. Igen, ez Ő! Semmi, de abszolúte semmi kétség!

Többször, olykor napok múltán is, újra megnéztem a fotót, hátha csak hasonlít Julira, de nem Ő van ott.

Minden alkalommal a bizonyosságom erősebb lett, ahelyett, hogy megcáfolta volna.

Ez az a kép, ez az a fotó. Itt fenn.

Az arcát elhomályosítottam, bár a neten a maga teljes valóságában szerepel a weben a mai napig is. Nem mondom el a társaságban senkinek, nem mutatom meg a fotót még a Kedvesnek sem (nehogy megijedjen, az ő aktjaival is ez történhet). Abban sem vagyok biztos (sőt!), hogy egyáltalán Ő maga tud-e róla, hogy ez a képe szerepel a neten. Megtartom a titkot magamnak.... és Juli látványát is.

Címkék: autó nyilvános helyen megtörtént eset

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr433175513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stegal · http://sanstegal.wordpress.com/ 2011.08.25. 08:15:03

A lány szeme kék és a mosolya szép..
Egy pillanat alatt megtaláltam az eredetijét.
Még így is, hogy kitakartad az arcát..
Egy spanyol oldalon tavaly januári a kép.

dionysus 2011.08.25. 18:02:11

Ha a helyedben lennék, én megpróbálnám leszedetni a spanyol lapról. Az kérdéses, hogy jó-e, ha tud a történetről, de valószínűleg el is mondanám neki.

Ezek után úgy érzem, mintha illetéktelen, beavatatlan lenne bármi írni róla, pedig épített mivoltuk ellenére is igen szép keblekről van szó.

Olyan ez így, mintha koszos kézzel tapogatnánk a porcelánt... :/

Dors 2011.08.27. 00:50:59

Nos, ezért nem szeretek magamról ilyen (privát) jellegű fotókat kiengedni a kezemből... Veszélyes dolog lehet az internet.

mugurel 2011.08.27. 07:36:39

Ez nem feltetlenul volt a ex gonosz megnyilvanulasa szakitas utan vagy elott! Dolgoztam szamitogepes szakuzletben, szervizeltunk gepeket es hat ugye az adatokat ki kellett menteni mielott barmit is csinaltunk volna a geppel es hat sok erdekes dolgot lattunk. Nem tudod ugy eldugni...

Dors 2011.08.27. 17:36:44

@mugurel: Úgy érted, le is mentettetek dolgokat magatoknak és aztán feltettétek az internetre? Ugye, hogy nem. Mondd, hogy nem :D Nalátod.
Az én gépemet privát személy szervizeli :P És lehetőleg nem azon tárolom a kompromittáló cuccot, hanem egy külső vinyón. Például. Sosenem árt az óvatosság.

mugurel 2011.08.27. 21:59:39

Ha egy szakuzletbe viszed, szerintem ott van a legkisebb esely ra, hogy felhasznaljak...Kit kompromittaljanak vele? Ismerossel jobban meg lehet jarni. Ha okot adsz ra neki, o mar tudni is fogja, hogy dofje beled a kest ugy, hogy az a legjobban fajjon!
Egyebkent nem mentettuk le magunknak. A vinyot tukroztuk es amint kesz volt a gep, toroltuk, hogy johessen a kovetkezo. Azt viszont elarulom, hogy meglesni, meglestuk :)

Dors 2011.08.27. 23:09:38

@mugurel: Megnyugtató :D
Hidd el, ismerősökkel és ismeretlenekkel egyaránt vigyázok :)
Remélem, azok, akik ismernek, szólnának nekem, ha felismerni vélnének egy bármilyen internetes oldalon megjelenő bármilyen fotón...
süti beállítások módosítása