HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Meztelenség - barátok

Szexofon 2012.03.30. 06:15

ez a poszt most nem feltétlenül a szexualitásról szól. Persze ott bujkál a sorok között, dehát lehet írni mindenről, ruháról, egy csábos mosolyról, vagy akár egy rúzsról is, hogy az összefügg vele.

Most inkább a meztelenségről. Nem tudom ki hogy van vele, attól függ mennyire, hogyan és milyen intenzíven éli az érzéki életét. Van aki - teljesen érthetően - vasfüggönyt húz a szexuális élet, kalandozások, élvezetek és a társasági élete közé. Érthető és logikus az is. De!

Mivel a Kedves által én már jó ideje egy olyan baráti társaságba kerültem (mit kerültem? Beáhgyazódtam!) ahol a szexualitás, ha nem is központi-, de tabumentes téma, a dolgok némiképp összekeverednek. Aki hosszabb ideje követi a blogot, az pontosan tudja, hogy az összejövetelek nem orgiákról, szexről és szabadosságról szólnak, de beszélgetésben teljesen nyíltan és pironkodás nélkül, a maga természetességével lehet beszélni az ilyen vonatkozásokról is.

Talán éppen azért, mert - most már évek távlatából mondjuk - hogy anno bizony ezek a szférák (barátság és szexualitás) bizony-bizony összecsúsztak, átlépték egymás határait.

És ezt kezelni tudták a maga helyén. Nem maradtak bennük hegek, sebek, kibeszéletlen lelki problémák, vagy utóbb szemérmes egymásranemnézések ill. inkább-kerüljük-most-egymást féle ciki érzések.

Vagy éppen ezért természetes róla beszélni, ha úgy adódik?

A mi társaságunkban az alkalmi meztelenség éppen olyan természetes, mint vadidegenekkel a szaunában, vagy pucéran napozni, úszni egyet az éjszakai Balatonban, bemenni a gőzbe vagy a fürdőbe.

A nem szexuális összekötő kapocs (dacára annak, hogy azért uszkve 10-15 év alatt a társaság 90%-ának volt egymásbagabalyodása min. egy őrült este erejéig) nem zavaró abban, hogy a másik előtt ruhátlanul mutatkozzunk.

Nem tudom, hogy ez más körben így lett volna. Ahová én becsöppentem (nagyrészt évekkel az efféle "események" után) ez így van és ez jó. Van valami felszabadító, valami közös, valami fesztelen magától értetődő feeling, ha négyen-hatan a szauna után egy szál semmiben éppúgy tudunk egy sörrel a kezünkben dumálni, mint hetekkel korábban egy étteremben, vagy házibulin. Hogy miért? Nem tudok rá magyarázatot. Csak!

De azt tudom, hogy ha máshogy (vagy inkább: mással) alakul az életem, akkor bizony lehet, hogy a ruhátlanságot és a barátságot hermetikusan elzárnám egymástól.

Címkék: meztelen

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr834331292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dors 2012.03.31. 01:30:03

Irigylésre méltó a helyzeted :)
süti beállítások módosítása