HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Szöszi

Szexofon 2010.01.21. 07:00

Ez a lány, megdöbbentően hasonlít egy ismerősömre. Nyilván nem ő az, persze... de a haja, a testalkata, az arca.

Persze Őt sosem volt szerencsém látni ebben a "szerelésben".

Pusztán esztétikai élvezetem teste iránt nem jutott messzebb, mint ruhában élvezni a látványát.

És nem is lesz részem többen, ebben biztos vagyok. Érdekes módon Ő egy jó ideig kifejezetten hajtott rám.

Nem durván, nem is zavarbaejtően, de leadta az összes olyan jelzést, ami egy Hogyan keltsd fel a pasi érdeklődését magad iránt típusú kézikönyvben le van írva.

Talán azt mondjátok a kép láttán, hogy kamuzok, vagy ha igaz, akkor hülye vagyok, hogy nem szakítottam le a pillanat gyümölcsét, de ez nem ilyen egyszerű.

Szerintem nincs az a férfi, akiben meg ne fordulna egy "de megdugnám!" gondolat az Ő láttán. Jogos!

De nagyon mások vagyunk. Hogy mit számít ez egy jó numeránál? Semmit!

És mégis... A Kedvesem mellett nincs ilyen hiányérzetem, kisebb a csábítás a félrekalandozás felé - bár úgy gondolom, ha kiderülne, hogy csak szex volt, ez nem rázná meg alapjaiban a kapcsolatunkat (persze lehet, hogy tévedek). Volt már ellenkezőjére példa, igaz, akkor még nem éltünk együtt, ergo hogyan róhatnám fel neki, hogy más férfivel ágybabújt?!

Visszatérve a lányra, akiről most mesélek, úgy gondolom, hogy az alkalom vele soha nem is volt alkalom igazán. Mármint, hogy szex legyen köztünk. Bosszantó szokás, de szinte biztosan tudom, hogy a bántás szándéka nélkül használva e jelzőt, de afféle szűzkurváról van szó. Jajj de csúnyán hangzik, ugye?

De nem tudok találóbb jelzőt rá! Kelleti magát, aranyoskodik, vonzóvá teszi magát aztán nem lesz belőle semmi. Nem egy nagyobb bulin néztem végig (kissé öntelt mosollyal) a bárpulttól, ahogy egész estés - a végén már testhez simulós - tánc után, partnerei már biztosak voltak benne, hogy hol és kivel töltik az éjszakát az ágyban, amikor hirtelen végeszakadt az évődésnek és a csaj lelépett... vagy váltott. Ezt buliról bulira, alkalmanként többször is megcsinálta.

Szemétség, mondhatnók, de ismerve a lány életét és lelkét én tudom, hogy nem gonoszságból, mégcsak nem is önzésből fűt be másokat, hanem...

Hanem mert önbizalomhiánya van, szüksége van visszajelzésre, hogy "kellek", és akár lehetne is valami ha akarná. Persze akarná is nagyon, de az egyéjszakás műfaj nagyon messze áll a lelkétől. Biztonságra, tartós partnerre, férjre vágyik immáron, amit természetszerűleg nem is kaphat meg azonnal. Lelkében dacos kislányként követel garanciákat, de azonnal. Egy egész életre szóló bizalmat és hűséget, olyantól, akit még csak nem is nagyon ismer.

Mindez egy csalódásra, az első és több évig tartó Nagy Ő elvesztésére vezethető vissza, amelynek élményéből nem szabadul meg még jópár évig.

Így aztán időnként kifejezetten bizalmasra forduló beszélgetéseink során lassan megszokta, hogy nem megyek vele táncba, sem a szó átvitt, sem a tényleges értelmében. Viszont tudja, hogy beszólogatok neki, szembesítem amikor egyszerre akar egyvalamit és ugyanannak az ellenkezőjét is. Így fogadott el, és részemről nem is ambícionálok többet.

Megdöbbentő, hogy mennyi jócsaj hever parlagon, szingliként buta és finoman szólva is egyszerű pasikról pasikra röpködve....

Az a fekete kesztyű viszont nagyon bejön!

Címkék: fotó arc ágyban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr331683505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása