HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

A vágy gyilkosai: cipő

Szexofon 2010.04.14. 08:05

Vannak olyan női ruhadarabok, amelyeket mintha szinte kizárólag a férfi vágyak lelombozására terveztek volna. Amint találok képet róluk, a továbbiakat is ecsetelem majd. Node most beszéljünk az elsőről! A lapos cipőről.

 

Nem tudom mi a pontos neve, de vannak azok a talpatlan, balettcipőszerű járóalkalmatosságok, biztos tudjátok mire gondolok. Szerintem kifejezetten pasiriasztónak alkották meg, a Kékharisnya Ruhaipari Zrt. szupertitkos fejlesztési laboratóriumában.

Úgy képzelem, nyilván több férfin tesztelték és biztosra veszem, hogy ez a termékvonal volt az, amely a leggyorsabban tudott erekciót megszüntetni a székre kötözött tesztalanyokon. A bölcsész-népművelő szakon végzett/végző leányok körében osztatlan a sikere.

A Férfi-Klimax Kutató Holding tanulmánya szerint ez minden idők egyik leghorgasztóbb viselete, helyenként beérve, sőt akár megelőzve a kertésznadrágos csajokat, a lábujjelválasztós csattogó papucsot és a hosszúszoknya-bakancs kombót is! :-)

10 antinőből 9 ezt ajánlja a Potemix és a Viagra leghatékonyabb ellenszeréül!

Az esetlenül csoszogó, a női testtartást kacér mozdulatait - klinikailag igazoltan - semlegesítő lábbeli, még Milla Jovovichból, Kristin Scott Thomasból, Cameron Diazból vagy az isteni Michelle Pfeifferből is képes kihozni, a bennük rejlő gobbihildát.

Egy nő legyen magassarkúban, vagy ha nem akkor inkább mezítláb! Télen csizma.

És bocsánat, ha a blogom eddigi hangnemétől merőben eltérő stílusban született ez a kirohanás, de ma reggel egy szemrevaló (olasz) csaj ment előttem az utcán és gondoltam csalódásomat rögtön ki kell írnom magamból.

Címkék: megtörtént eset vágy gyilkosai

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr671904002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.04.14. 10:38:49

Teljesen egyetértek. A múltkor bár magassarkú, de kerek orrú cipőben mentem be dolgozni és megkérdezték a kollégák, hogy mitől ilyen fura a lábam és beteg vagyok- e :D
Azt hiszem érik nálam egy poszt a cipőfétisről. (csak még be kell fejeznem egy sos melót)

Dors 2010.04.14. 15:55:37

Rajtam a szoknyát kérik számon, ha szökőévben egyszer nadrágban megyek el itthonról...
Megértem az idegenkedésedet a lapostalpú cipőktől, Szexofon. Én csak sportos jellegű tevékenységhez veszem fel. A kertésznadrág nálam is feketelistás, még várandósan sem voltam hajlandó. A lábujjelválasztós papucsot is utálom, nem is bírná a lábujjam köze. Hosszú szoknya-bakancs kombó a hippi-boszi korszakomban megvolt, de azt kinőttem. Gyanúsan hasonló az ízlésünk, eddig :P
Kristin Scott Thomas neve miért van kiemelve? :P

Dors 2010.04.18. 12:57:17

@Szexofon: Csak úgy tettem, mintha nem tudnám :P

szocmunkas · http://www.szocialismunkas.freeblog.hu 2010.04.20. 09:13:58

Kedves Szexofon, a nők azért járnak lapos cipőkben, mert a magassarkú alkalmatlan arra, hogy napi 8-10 órát abban tipegjünk. Láb-boka- majd térd- és derékfájást okoz, egészségtelen abban járkálni állandóan. És - ha volt már rajtad magassarkú - tudhatnád, hogy rettentő kényelmetlen is. Egy lapos talpú vagy 2-3 cm-es sarkú cipő is lehet elegáns, nőies. A cipő funkciója pedig elsősorban nem az, hogy vágyakat keltsen.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.04.20. 16:17:10

@szocmunkas: aligha hiszem, hogy volna olyan női ruhadarab amely ne lenne/lehetne arra való, hogy vágyakat keltsen. A frizurától - vagyis a feje búbjától, a lábujja körméig, MINDEN.
Ha viszont vannak kényelmes és ergonomikus (2-3 cm-es) cipők, mi a funkciója (már úgy értem a vágylohasztáson túl) ezeknek a lábbeliknek, amelyekről írtam???
:-)

Dors 2010.04.20. 18:54:23

Én kimondottan a minimum 5-6 centis sarkúakban érzem jól magam hosszútávon is. Persze, sportot, kirándulást leszámítva. Van az a hátulnézetből szélesebb, oldalnézetből keskenyebb sarok, nem tudom jobban leírni, na az stabil és jól is néz ki. Persze, akinek fáj a lába, az ne járjon kényelmetlenben, nyilván, igazad van, kedves socmunkas. Én sem a hegyesorrú tűsarkúra szavazok az utcán, maximum, az ágyban :P
süti beállítások módosítása