HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Fütyifogó :-)

Szexofon 2010.05.13. 07:17

Nálunk szinte minden lefekvés úgy zajlik, hogy ha egyszerre bújunk ágyba, Kedvesem keze szinte már automatikusan a dárdámra fonódik. Írnám, hogy rutin, vagy megszokás, de valószínűleg évekig kellene a "kezében" lennem, mire ki tudnám mondani erről az érzésről, hogy "megszoktam". Kell! Olyannyira elengedhetetlenül része a nap utolsó - elalvás előtti - örömeinek, hogy ha nagy ritkán, valamilyen okból külön alszunk (elutazom vagy ilyesmi), akkor azon veszem észre, kénytelen vagyok magamnak fogni :-) Persze az nem ugyanaz! :-P

A minap is bújok oda a Kedvesemhez, érzem dús melleit a lapockámon, finom ágyéka hozzásímul a fenekemhez és jobbkarja átfonódik a derekamon, keresve szokásos fogantyúját.

A mazochizmus távol áll tőlem. Nem gerjedek semmilyen formájára, sem a szexben, sem másban. Na jó!

Két lightos - nagyon lightos! - kivétel azért akad. Az egyik a kikötözős szex, amiben a Kedvessel még nem jutottunk dűlőre oly' sok év alatt. De arról volt már poszt.

A másik.... hmmm... A másik az a megmagyarázhatatlanul izgató felszisszenős érzés, amikor lefekvéskor (garantáltan mindig) hideg ujjai, ráfonódnak a zacskómra. Ezt egyszerűen nem értem miért, de így van.

Arról is írtam már korábban, hogy akár szex, akár csak a rutinfogás, de imádom az érzést, amikor a kezében vagyok. Olyan mintha a teljes énemet kiszolgáltatnám neki, odaadom érzékeimet, fériasságomat a keze játékának.

De ha hideg (márpedig mindig az!) keze/tenyere a zacskómhoz ér, egyszeriben vérbőség árasztja el az ölemet. A "puttonyom" ráncosan összehúzódik és mintha a vér egyenest a makkom felé menekülne. Ezzel kész is a merevedés. Namost ilyenkor aludj el szex nélkül! ;-)

Visszatérva a minapi esetre, történt, hogy a csajom keze még a megszokottnál is jóval hidegebb volt valamitől. Nem is hideg: egyenesen jeges.

Borzongva vártam a mindennapi érintését, de egész testemben összerezzentem azoktól a puha, lágy jégcsapoktól, melyek férfiasságomat gyűrűbe fogták.

- Mi baj? - kérdezi döbbenten

- Nagyon hihihihideg - vacogom

- De hiszen ezt szereted - susogja a fülembe

- Igen, de ma túl hideg a fütyifogód..

Újabb este, amikor röhögve alszunk el.

Címkék: megtörtént eset

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr611997199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.05.13. 19:41:23

Ez a napi rutin megvan nálunk is csak annyi különbséggel, hogy az én kezem sosem hideg.

Dors 2010.05.13. 22:07:03

"Kénytelen vagyok magamnak fogni..." - ez de édes! :D
süti beállítások módosítása