HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Autóban

Szexofon 2010.02.05. 06:17

Nos igen! Ugyan melyikünk fiatalkorába ne tartozna bele egy kis kufirc az autóban? Van olyan ember akinek ez kimaradt? Nekem nem!

Az ember hajlamos némi romantikát szőni eköré - nem is alaptalanul - de alapjában a hely és az alkalom hiánya szüli ezt a - szinte kötelező - műfajt nemi életünk hajnalán. Meglehet, hogy az amúgy-is-ki-kell-próbálni kategóriájába esik, de biztosan nem az elhatározás, hanem a megfelelő búvóhely hiánya miatt döntöttünk a legtöbben az autószex mellett. Már-már közhelyes.

Két esetre emlékszem vissza a saját életemből. Szinte biztos is, hogy nem volt több. Ugyanazzal a lánnyal. Az első "igazival" akivel jártam.

Az egyik egy balatoni hétvégéről hazatérőben volt. Vasárnap este lehetett, késő este. Már sötét volt és rádumáltam, hogy vetkőzzön meztelenre az anyósülésen, úgysem látja senki, az izgalom viszont.... de erről már írtam :-)

Szóval jövünk Pest felé az M7-esen, oldalamon egy pucér csajjal és ahogy az ilyenkor várható, egy előre kiszemelt lehajtón elhagyjuk a pályát. Némi kocsikázás a bekötőúton, majd letértem egy kukoricásba. csak néhány métert (mondjuk úgy ötvenet) kellett döcögni a földúton ahol félre lehetett állni. Biztonságban vagyunk.

Korai húszaséveim minden mohóságával szabadultam meg a rajtam lévő ruhadaraboktól és azon nyomban, még az első ülésen egymásnak estünk. Már javában meneteltünk a beteljesülő vágyak emelkedőjén, amikor a közelből tompa beszélgetés hangjaira lettünk figyelmesek. Mint egy klasszikus horrorfilmben, megfagyott körülöttünk a levegő...

Rövid és dermedt hallgatózás, adrenalin az egekben, egy nesz nélkül kifeszülve figyeltük az éjszaka sötét burkába rejtőző környezetet. Kétségkívül emberi hangok. Úgy hangzott, mintha egy falon túlról jönnének. Gyors pillantás az ablakokra. Fel vannak húzva. Az ajtógombok lezárva.

Ennek fele sem tréfa! Mint akit a villám csípett meg, ki-ki a helyére ugrott vissza, szegény öreg Skoda motorja vészesen felbőgött a hatalmas gázfröccstől amit indulás után kapott és mint a Kyle Reese-Sarah Connor páros a Terminátor sikátor jelenetében, eszelős tolatásba kezdtem ki a biztonságot jelentő beketőút felé. Csak azzal a különbséggel, hogy a mi autónkra nem ugrott rá egy Terminátor, hogy a szélvédőn átöklözve kirántsa mellőlem a nőt.

Sikerült elmenekülni a helyszínről. Nem is láttunk senkit, remélem ők sem minket. vagy legalább a rendszámtáblánkat nem. Mielőtt visszasorolnék a sztrádára, sikerül magamrahúznom egy pólót, így legalább deréktől felül ruhában vagyok, ha valami közbejönne. Amúgy még kilómétereken át, alul egy szál ....ban vezetek.

Kábé öt percnek kellett eltelnie, mire realizáltuk: Az autórádió volt lecsavarva, annak a hangját hallottuk a kukoricatáblában megkezdett légyott közben.....

Címkék: autó megtörtént eset

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr811723051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David Bowman 2010.02.08. 23:07:47

Amig Moszkvicsom volt, gyakran dugtam az asszonyt az autóban. Valahogy sokkal izgalmasabb volt, mint otthon. Meg itt nem tünt el azonnal pisilni, és került elő félig levetkőzve, fél szemével a mosogatón, vagy ilyesmi. Ha valaha is haza akart érni, tenni kellett érte.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.02.10. 11:34:15

@David Bowman: Hát isten hozott, mint az első kommetnelő a blogom történetében! :-)
Lehet, hogy nálunk is az volt a baj, hogy nem Moszkvicsban próbálkoztunk, hanem Skodában?

Meztelen · http://meztelenul.freeblog.hu/ 2010.02.15. 21:35:46

Húú... mesélhetnék. Engem egyszer a városligetben a műjégpálya mellett cumizott le asszonyka a kocsi hátsó ülésén ülve. :)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.02.16. 13:18:09

@Meztelen: Moszkvicsban vagy Skodában? Nem mindegy!!! :-)

Dors 2010.03.12. 08:41:31

Hát ez kész! :D Az autórádió! Nekem egyszer ott lett vége az egyik kalndozásos kényeztetésnek (engem kényeztettek valami opel kombó-szerű járgányban), amikor helyezkedés közben egy hirtelen mozdulattal rátapostam a rádió bekapcsológombjára és felüvöltött valami hangzavar. Egyből elszállt az ihletem :P Hiába na, nem volt elég hely a hosszú virgácsaimnak :D

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.03.12. 11:25:03

@Dors: Hejjj azok a virgácsok! csak egyszer láthatnám őket :-)))

Dors 2010.03.12. 15:17:56

Lehet, hogy egy nem lesz elég :P
süti beállítások módosítása