HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

maszti..

Szexofon 2010.03.11. 06:25

Tudom, volt már ilyen poszt, de ez egy olyan "műfaj", aminek a látványával, a gyengédségével és intimitásával nem tudok betelni...

A Kedvestől mertem ilyet kérni először életemben. Neki nálam sokkal több tapasztalata és partnere volt, akkor jött ki (tulajdonképpen az én felbukkanásommal) élete vad és csapongó korszakából. Más kérdés, mennyire belőle eredt ez a csapongás és mennyire inkább egy valódi társ hiányából.

Mégis elhűltem, ledöbbentem amikor elmondta, megannyi pasi közül, aki már volt az életében, soha egyiket sem érdekelte, egyik sem kérte, hogy tegye ezt előtte.

Most képek következtnek. Valahányszor élőben látom, ahogy kényezteti magát (persze majd' mindig a kérésemre), eltölt az érzés, hogy valami különlegesbe, valami nagyon intimbe nyertem bebocsáttatást.

Meg is van hozzá bennem az áhítat. Lássuk a képeket!

 

 

 

 

 

Ezt a pózt - hasonfekve - először hamvas tiniként (cca. 16 évesen) láttam az Utolsó tangó Párizsban c. filmben. Mit mondjak? Kicsit cinkosan nézett rám a csaj a tékában, amikor kikölcsönöztem. Mondjuk elég nyilvánvaló volt, hogy az érdeklődésem nem a filmművészetnek szólt :-). Ha jól emlékszem Maria Schneidernek hívták Brando partnerét, aki valami lenyűgöző természetességgel mozgott anyaszült meztelenül a kamera előtt a fél filmen keresztül.

Mit mondjak? A film alatt legalább háromszor kellett kikapcsolnom a videót és félrevonulnom a szobámba, hogy .... khmmm.... levezessem a feszültséget.

Máig nem tudtam megfejteni (kell-e egyáltalán?), hogy mi dönti el, a többi fotón látható "klasszikus" testhelyzetben vagy hasonfekve kényezteti magát egy nő? vajon más lehet? Vagy csak megszokás? Kinek mi jön be? Hát mi pasik ilyeneket nem nagyon tudhatunk :-D

A Kedves nem tudott rá válaszolni, amikor rákérdeztem (elég nyíltan beszélünk egymás közt a szexről). Ő így még sosem csinálta meg magát... Viszont lehet, hogy van olyan leány aki, csak így teszi.

Nade még maradt néhány fotó:

 

 

 

Címkék: fotó érzékiség megtörtént eset

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr101828691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása