HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Jó napom volt...

Szexofon 2010.09.03. 06:57

... mesélte egykoron jóbarátom és csoporttársam Péter. Péter az átlagnál magasabb, kifejezetten jóképű srác volt. Kedvelték is a csajok az évfolyamon, ezt nem lehetett nem észrevenni. Persze Ő is tudta ezt, de - ezt becsültem is benne - messze nem volt elszállva magától, sőt! Az esetek többségében kifejezetten félszegen reagált a tapogatózó közeledésekre. A lányok bomlottak érte.

Ami fontos: volt humora és öniróniája is, nem kevés. Egy alkalommal például mesélte, hogy fürdőruhás bulira hivatalos. Azt mondták neki, ott két dolog számít: vagy a nadrágod dudorodik, vagy a bicepszed...

- Namost abból, hogy gyúrni járok... gondolhatod - vigyorgott rám :-)

és most vissza a jó napom volt sztorira:

- Tudod vannak olyan napok, amikor minden összejön. Ritkán, de vannak. Megyek az utcán, minden oké, szembejön egy csinos lány, végigmér, találkozik a tekintetetek és szélesen rádmosolyodik - meséli lelkesen.

- Aztán megyek tovább és újjabb csaj, újabb szemezés, újabb mosoly - hű de jó napom van, gondolta. Az eset még egy párszor megismétlődött.

Igen, vannak ilyen esetek, napok, amikor magunk sem tudjuk pontosan miért, de érezzük, hogy velünk van az erő. Az ember ilyenkor kihúzza magát, kicsit átengedi magát a büszkeségnek, elmélázik azon, hogy mégsem olyan szörnyű az élet. Sütkérezik a napsugarakban na!

Kell az ilyesmi a sorstól, egy kis ajándék, pszichocukorka hogy optimistán tekintsünk a jövőbe.

Aztán hazaérve Péter látta, hogy mit tette olyan különlegessé a napját, mitől volt olyan népszerű.

Mindössze annyi, hogy reggel elfelejtetette felhúzni a sliccét....

:-)

Címkék: humor megtörtént eset

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr252246776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.09.03. 08:18:36

Sajnos ez már többször megesett velem is. Annyira nem ciki, de kellemetlen mikor az ember este otthon veszi észre, hogy az egész délutáni bevásárló séta alatt jól láthatóan az ingzsebén figyegett a céges fényképes belépőkártyája.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.09.03. 08:34:49

Kedves történet, szerintem azért annyira nem is ciki, hiszen vagy ing, vagy póló, de valami csak lóg oda, valameddig... Amúgy akkor mókás inkább, ha valami gyerekes minta van az alsón egy komoly ötlözékhez. A fenébe, hogy én ilyennel még nem találkoztam! ;)))))
@zotyer: Ez már inkább megmosolyogtató... :)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.03. 11:12:18

@zotyer: @Enchantée: Így van. Ha a haverom nem tartotta volna viccesnek, nyilván nem mesélte volna el...
süti beállítások módosítása