HTML

Szexofon blogja

képek, valós és kitalált történetek, gondolatok, sztorik

Friss topikok

  • b0mb3r: csaladiszex.blogspot.com/ (2014.11.02. 00:10) Álmában megdugni
  • A nick már létezik! válassz másikat!: kicsit szomorú a hangulatom máma... egy éve nem írtok. se sokat, sem keveset! egész úton idefelé a... (2013.08.03. 13:12) Kezdődik a Foci EB
  • sz_marta: Ha valaki szeretné kipróbálni, milyen egy női aktfotós előtt pózolni, figyelmetekbe ajánlom magama... (2013.05.22. 13:14) Női aktfotós
  • KeMa: @Hétpettyes lovag: images.doctissimo.fr/soft/1/sexy/nu-feminin/photo/hd/9057640905/15355361442/nu-... (2013.01.24. 00:36) Klasszikus aktok 4.
  • Dors: @-Vadócka-: Mondom, el tudom fogadni, ha mások számára szexi. De nem tehetek az ellen, ha belőlem ... (2012.10.17. 12:49) Köntös

Kukkoló

Szexofon 2010.10.27. 06:41

Illetlen, neveletlen, erkölcstelen dolog és különben is pfújjjj. Így igaz! Én sem szeretném ha tudtomon kívül valaki belesne a privát szférámba. Jogos.

Mégis, minden külső erkölcsi tilalom és belső érzék dacára, ne mondjátok, ha elmentek egy lakás ablaka előtt, ahol nincs leeresztve a redőny, vagy elhúzva a sötétítőfüggöny, nem kell - a legjobb esetben is - koncentrálni arra, hogy nehogy benézzetek, mi zajlik odabenn. Ugye?

Vagy melyik az a férfi, amelyik nyáron, a Margit-hídon átbaktatva/villamosozva azért oda ne nézne a sziget partján toplessben napozó hölgyek idomaira?

Hollandiában járva pedig megőrültem attól, hogy minden lakás élete tárva-nyitva zajlott az utcán, mint egy szabadtéri multiplex mozi. Jó-jó, nem döngették egymást (talán még csak nem is csókolóztak), de az ember szinte nem tud hova nézni, mert mindenfelé kivilágított lakásablakokat lát arrafelé. Ott ez a szokás. Igaz, a hollandokat - annyira, amennyire - ismerve, azt is nehéz elképzelni hogy egyáltalán valaha csókolóznak. Meggyőződésem, hogy ez a hűvös, számító nemzet lesz az, amely feltalálja a szex nélküli szaporodást (ajánlott olvasmány: Solaria - Asimov könyvek)

Egyszer volt egy olyan irodám a körúton, ahol a szembeházban valami tánciskola, vagy efféle működött. Este hat felé, sötétedés után menetrendszerűen érkeztek a diákok. Az egyik szoba öltöző volt ahonnan az üzemeltető lespórolta a berendezést, ideértve első helyen a sötétítőfüggönyt.

Soha nem tudtam megszokni, hogy a lányok - megszokva a spártai körülményeket - magától értetődő természetességgel öltöztek és vetkőztek abban a szobában, pont szemben az én ablakommal.

Persze hogy nem bírtam megállni! Mármint, hogy be ne nézzek....

Most tehát meggyóntam évtizedes bűnömet. Könnyebb a lelkem :-)

Címkék: megtörtént eset

12 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szexofon.blog.hu/api/trackback/id/tr562353560

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ingyenbéd 2010.10.27. 12:24:55

Az alábbi képek a sexchat.hu ingyenes részén készültek. Mi folyhat a fizetősön? :)                                      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.10.27. 07:26:31

Én még kisiskolásként flörtöltem a szemközt lakó sráccal, persze eredménytelenül...
Aztán jópár évre rá valahogy mégiscsak szomszéd fiú lett a kedvesem, igaz, akkor már nem lakótelepi, hanem kertesházas környezetben. ;))) És nem is láttunk be egymás ablakán, csak a kertben kukkoltuk egymást... :DDD

Dors 2010.10.27. 10:12:47

Jaj neked, Szexofon, ha valaki magára ismer a gyónásod alapján :D

Banita31 2010.10.27. 11:30:47

Nem hinném, hogy azok a csajok pont Szexofon blogját olvasnák... ilyen véletlen nem létezik... XD

Én nem tudom hogy viszonyulnék hozzá, ha valaki kukkolna engem. Már a tudat, hogy kukkolnak, idegbeteggé tenne valószínűleg... de lehet hogy túl parázós vagyok, nem tudom... jó oké, tudom, ez nem az összesküvés-elmélet c. film...

szocmunkas · http://www.szocialismunkas.freeblog.hu 2010.10.27. 19:44:15

Egyszer nyári tábori körülmények között egy srác kémkamerát szerelt a női zuhanyzó ablaka elé, és számítógépen nézte a műsort. Amikor kiderült ez a táborvezetés számára, rögtön lekapcsolták és hazaküldték a kölyköt (19-20 év körüli lehetett), és egyúttal a rendőrségen is jelentették az esetet. A szemérmes lányok feljelentették őt, csak én nem. (A netre nem tette fel, amúgy meg nagy kaland, ha látott.) Másfél év múlva mehettem a Balatonra a bíróságra tanúskodni, hogy mi lett a végkifejlet, azt nem tudom, de a fiút a főiskoláról is kirúgták és hónapokig járhatott a bíróságra. Nos, így kukkoljanak, kérem!

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.10.27. 22:08:21

Tinilány koromban komoly kukkoló voltam. Lakótelepen laktam és a szembe lévő ház olyan közel volt, hogy esténként gyakran tv nézés helyett egyszerüen bámultuk az ablakokat, hogy kinél milyen élet folyik. A legizgibb jeleneteknél általlában (de nem mindig ) behúzták a függönyt. De hétvégén napsütéses reggeleken fogalmuk sem volt, hogy a nap úgy átvilágitja a szobát, hogy akkor is láttunk mindent.
..................
Barátnőimmel bevett szokás volt, hogy meglestük egymást ha új fiút szedett föl valamelyikünk. Nem mindig jelentettük be előre, de utólag mindig elmeséltük és kifigiráztuk,hgoy milyen jeleneteknek voltunk a tanúi. Volt ebben éjjel tó partján fűben kúszós szerelmes párt csöndben nézős. Volt a másik szoba ajtaját csendben kinyitós és azon kuncogtunk, hogy a srác még a baknyulat is megszégyenithette volna gyorsasásával. :)))
Én is gyóntam. Uff!

Dors 2010.10.28. 11:07:09

Hát, bennem biza van annyi exhibicionizmus, hogy még izgat is a lehetőség, hogy valaki kukkolhat. De ha lefilmezi és mondjuk megjelenteti valahol, akkor igenis büntessék meg :P

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.10.28. 11:47:26

@szocmunkas: hát ez elég durva.
Ilyesmire sosem vetemednék...

Esbeth 2010.10.28. 23:12:46

Mikor kollégista voltam, volt egy eset, hogy a szemben lévő épületbe be lehetett látni, mikor egy pár szexelt... engem nem húzott fel túlzottan a dolog, viszont volt egy őrületes hátránya. A mi szobánkból volt a legjobb a "kilátás", így fél percenként rohant be egy félőrült tinilány, hogy "dugnak a szemben lévő házban". A végére 23-an néztek ki az ablakunkon, én meg nem tudtam tőlük aludni...:D

Dors 2010.10.29. 10:16:27

@Szexofon: A filmezés valahogy socmunkás sztorijáról ugrott be, aztán visszaolvasva láttam, hogy a srác "csak" nézte a számítógépen, de nem rögzítette... Az én agyam már továbbpörgette a lehetőségeket egy lépéssel. A mai világban nem lehet elég óvatos az ember.
Amúgy meg sosem tudhatod, kik olvasnak bele a blogodba :D
süti beállítások módosítása